-
Ostatnie posty
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
@Mprezi tylko nie zapomnij się potargować, choćby z Q21 lub innymi salonami, które mają go w swojej ofercie.. Producent jeśli normalnie sprzedaje go po 969 dolarów-3600zł, to dystrybutorom na pewno taniej. Za te 4500zł powinni go puścić. -
Kiedyś miałem wrażenie,że gra mi głośniej mniej więcej po 10 minutach,ale wtedy siadywałem na kanapie i się wsłuchiwałem. Teraz jestem zajęty aranżacją miejsca odsłuchowego:przestawiam stolik kawowy ,targam fotel,przesuwam dywan, odmierzam rozstaw i kąty skrętu monitorów i jakoś mi to umyka. Potem wybór wykonawcy,kawa w łapę i mniejsza o tę miedź...😁
-
Czyli mamy już pelna wiedzę o wygrzewaniu elektroniki, fajnie. Wiemy też ze sabre to nie najlepszy dac. Celujemy w R2R jak udac za 4999 czy też topping d900 drogi lub tańszy d90 discrete. Oba powinny grać conajmniej dobrze. W połączeniu poprzez usb z wiim ultra powinno być ciekawie. Myślę ze spróbuję udac ponieważ nawet najwięksi krytycy bardzo polecają, jak nie sprosta oczekiwaniom wówczas topping d90 discrete. Do tego kabelki van den hul integration hybrid i będzie komplet. Jest plan na gwiazdkę i to cieszy.
-
A można prosić o linka do aukcji. Chętnie rzucę okiem.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy