Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Kłaniam się. W roku 2001 kupiłem tytułowy amplituner i z przyczyn ode mnie niezależnych przeleżał nieuruchamiany w kartonie do zeszłego piątku(24lata). Brakuje mu pilota ale nie o tym mowa. Czy szanowne grono użytkowników o wiele bardziej zaawansowanych ode mnie w nowoczesnych zagadnieniach audio będzie tak miłe i podpowie starszemu wiekiem koledze jaki dodatek do tego wiekowego amplitunera dobrać? Moje wymagania: 1. Niedrogi, ale nie mam ograniczenia. 2. Chciałbym tę przystawkę/urządzenie zaproponowane przez Was podłączyć do internetu za pomocą gniazda Ethernet(rj45). Nie chcę używać ze względu na stare przyzwyczajenia WIFI, Bluetooth... 3. Jak podłączyć, za pomocą jakiego przewodu nowe urządzenie do aplitunera aby jakość była zadowalająca(najlepsza)? 4. Za pomocą tego urządzenia chciałbym słuchać tylko i wyłączenia radia internetowego w moim amplitunerze. Nie będę korzystał z nowoczesnych źródeł streamingu(Spotify, Tidal, YT). Z góry dziękuję za wskazówki, prosząc zarazem admina o przeniesienie tematu do właściwego działu o ile popełniłem błąd. Pozdrawiam serdecznie
    • Kopułki na horny zmieniłem... U mnie dało to lepszy efekt z racji tego że siedzę od głośnikow stosunkowo daleko. Minidsp 2x4 hd którego dac siła rzeczy używam jest niby przeciętnej jakości a mimo to uważam że gra to naprawdę dobrze. Czyli korekty dsp vs niby lepszej jakości dac. Klipsche Kuleja trochę na barwie ale stereofonia jest naprawdę dobra. Na forum czytałem,że Klipsche ostre ,efekciarskie,sterylne. A mi podeszły. Nawet bym się nie wstydził komuś tego puścić.      
    • Nie znam. Gdzieś tylko mi się obiło i to o oczy a nie o uszy.   No trzeba posłuchać. Muszę się z roboty chyba zwolnić bo ja nie wyrabiam już ze słuchaniem. A nie, w robocie też słucham 😁. 
    • Opieranie kampanii na tym co zabierze Trzaskowski , odmiana nazwiska.Tusk przez wszystkie przypadki i co to on nie załatwi czego Andrzej nie załatwił , może zaskoczyć prostaka . Więc myślę że się nie doceniasz 😉
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...