-
Ostatnie posty
-
Przez Chyba Miro 84 · Napisano
Myślę że "złapiesz" wspólny język z użytkownikiem @HQ150 (raczej na PW niż oficjalnie tutaj) na temat potworów na 18 calowych membranach. Kolega posiada DIY sub na (chyba) 18 calowej membranie. Zapytaj go, co sądzi. Ma chyba największe doświadczenie w tej materii z nas wsztstkich. Pozdr. -
Absolutnie do tego nie namawiam. Raz, ze szkoda czasu a dwa, moze sie okazać, ze tyle energii psu w d..e poszlo.
-
To nie rób drobnej korekty,tylko mniej drobną. Może nie udzielam się zbyt często,ale czytam takie fora od 2014 roku i cały czas o tym samym. Przestań się łudzić ,że zmiana cyferki z 403 na 404 da ci jakieś pokaźne zmiany. Jak czytam wypociny branży to aż mnie skręca,jak masz za dużo kasy to daj im zarobic
-
Przez terracan1929 · Napisano
Przy okazji miałem dopytać, okazja jest...sprawa prozaiczna ale w sumie dziwna. Dlaczego na stronie, podobnie jak tutaj na załączonym zdjęciu, Yamahę 1100 przedstawiacie jako 1200? Podobnie jest z czarnymi AS2200i AS3200 w imieniu których prezentują się AS 2100 i AS3000. Przecież musieliście sobie zadać trudu, aby na zdjęciach usunąć dopisek 1100, 2100 i 3000 z frontów wzmacniaczy, tak aby nie można było poznać, że to fotki poprzednich modeli. Ale pozostały czarne stopki, oraz brakuje podziałek wokół potencjometrów i Dimera w regulacji Meter. W przypadku wersji srebrnej wszytsko jest ok.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-
2 040Gość · Rozpoczęty