-
Ostatnie posty
-
Witam, Jako fan filmów i kina zdecydowałem się kontynuować przygodę przerwaną wiele lat temu i powiększać kolekcję DVD, Blue Ray. Zakupiłem Panasonica UB820EGK ze względu na opinie. Szukałem czegoś do 2000 zł a wybór nie był zbyt wielki. Po podłączeniu i włączeniu sprzętu zauważyłem, że słychać coś jakby bzyczenie delikatne. Nieustannie. Mówię tutaj o pracy bez żadnej płyty. Troszkę to słychać kiedy jest jakaś cicha scena np. Pytanie czy to normalne czy raczej nie powinno być żadnego dźwięku? Już nie pamiętam jak to było z moim starym DVD... Zastanawiam się czy go nie wymienić bądź zwrócić. Będę wdzięczy za info od posiadaczy tego modelu, jak to u was wygląda? Dzięki! Janick PS: jak cos mogę spróbować nagrać krótki film jak to brzmi i gdzieś wrzucić.
-
W porównaniu do Synthesis....bajecznie.Jest duża różnica.Roma tez gra bardzo ładnie ale Unison jest poprostu lepszy.Ale różnica w cenie jest tez wyraźna.Moze gdyby Roma miała w stopniu wejsciowym lampe to byloby tez duzo lepiej Slucham na lampach EL 34 Siemens i 12AX7 Tung Sol.Mam jeszcze te 12AX7 Tesla ale póki dzwięk jest super to nie wkładam ich.Przede wszystkim średnica jest piekna.A reszta pasma podobnie do Synthezisa.No moze wysokie tony są tez lepsze niz w Romie. W tym roku już nie bede sie wyglupiał ale w przyszłym kupie jeszcze cos od Sinus Audio.
-
Galke w subwooferze z prawej strony daj do końca w prawo. Chociaż zdjęcie robiłeś kartoflem to podejrzewam że to ta do odcięcia. Wydaje się, że jest napisane 50 Hz.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy