-
Ostatnie posty
-
Imponujące rzeczywiście. No i tu producent gramofonu sam zadbał o dociążenie sprzętu, nie są potrzebne odbojniki z casto. Temat synergii elementów rozwiązany najprościej jak się da - co można, to z accuphase i to musi zagrać.
-
A sprawdzałeś sposób który opisałem wcześniej? https://forum.audio.com.pl/topic/99969-moja-przygoda-z-budową-i- akustyką-sali-odsłuchowej-kinowej-–-wełna-akustyczna-pianka-hds-projekt-akustyczny-subwoofery/page/14/#findComment-712519 Zgadzam się. Dzięki za polecajkę. Ale to nie dla mnie. Musiałbym awansować na następny level i naładować w sobie więcej many Na wszystkich kablach, które miałem u siebie finalnie odpadłem. Nie były z tego pułapu cenowego, ale jednak. Cienias jestem pod tym względem. Z ciekawości. Robiłeś kiedyś pomiar przed i po wpięciu przewodów, które uważasz, że mocno wpływają na dźwięk? Oczywiście pozostawiając mikrofon w tym samym miejscu. Na SPL powinny się pojawić chyba jakieś zmiany...
-
Cholera, nadal nie mam powiadomien itp..... Po 4 latach zabawy z akustyka, wiem ze nie wszystko pokazane jest na wykresach. Te wszystkie pomiary sa wazne ale czasami to co na wykresie wychodzi idealnie, nie jest takim w rzeczywistosci. I tak ostatecznie weryfikuj na ucho. Jesli lubisz wysokie tony to pomysl o landrynie od furutecha na 50-tkach ncf. Wysokie oddaje ten kabel wysmienicie. Mnie na dluzsza mete meczy to. Mam pozyczona landryne i od jakiegos czasu jej slycham. Wpieta na Pontusa. Pytalem specjalisty, wtyki robia tu duza roznice.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy