-
Ostatnie posty
-
Tylko, że te elektrolity już od dawna mogą nie trzymać parametrów, a jeśli są bipolarne, a na takie wyglądają, to aż sie proszą o wymianę na polipropyleny lub dobre foliowe.
-
Kuźwa, tak patrzę na lans. PiS wydał lekką ręką 65 milionów euro - bez żadnego programu badawczego - na Polaka w kosmosie i chuj. Tusk, zamiast ich rozliczyć, lansuje się na tym 🤦♀️ Druga sprawa, tenis. ŻADEN z polityków nie miał wpływu na sukces(y) Igi Świątek. Panowie, zamiast się lansować, weźcie się k... wreszcie do roboty - gdzie ci rozliczeni złodzieje z PiS?
-
Przez Kacper Siłkowski · Napisano
Kupuje taki wzmacniacz załóżmy yamaha as2100 i żeby słuchać Spotify co do tego muszę kupić? Bo u mnie w marantz łącze się przez heos I tam Spotify. A tutaj jak to wygląda żeby nie było utraty jakości? Chyba że do nich jakoś sprawdzony z tego co czytam wzmacniacz zintegrowany może jesteście też w stanie polecić. Ja pytam o takie rzeczy bo chce wiedzieć jaki budżet bym musiał przygotować na wymianę sprzętu audio bo wydaje mi się że wszystko bym musiał wymienić. I chce się zorientować jak podacie jakieś modele to wiem jakie są ceny nowych lub używanych bo mogę sprawdzić. Jestem w tym laikiem ale powoli się uczę i przyswajam wiedzę. -
A byłem. I z jego synem również. Nie będę nic pisał , to były dynamiczne czasy i dużo się działo.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy