-
Ostatnie posty
-
A jakie masz obecnie źródło muzyki? Ja sprzedałem Eversolo jak kupiłem TDAI-1120, gram głównie z radia internetowego albo Apple Music po Air Play, a ostatnio coraz częściej z TV Samsung z apką Apple Music po HDMI i okładki ładnie widać i gra zarąbiście ale pewnie nie dla purystów takie rozwiązanie...
-
No dobra podpowiem Wam, ze za psie pieniadze mozna kupić kultowe 1032 ktore bardzo dlugo krolowaly w studiach nagraniowych. Raczej duze monitory dla potrafiacych zapanować nad dźwiekiem :). A Ty umiesz czytac tylko wybiorczo? Czy masz tak krotką pamięć? Czy pamieć masz tez wybiorczą? Pytanie retoryczne, bo wiem, ze odpowiedź bedzie tak samo logiczna jak Twoje pytanie.
-
Już z nim działałem. Bo uszkodziłem tę igłę dwa razy i dwa razy mi ją reanimował. Natomiast przy okazji dowiedziałem się , że igła jest jak nowa .
-
Kupiłem dwie nowe ( używane ) wkładki - Grace F-7 i Grace F8L z oryginalnymi igłami w stanie bdb. . Nie miałem świadomości , że wkładka MM może generować takie brzmienie. Na razie tylko wkładkę MC chce mi się od czasu do czasu wpiąć na zmianę, pozostałe MM nie mają tego czegoś ale z czasem pewnie też wrócą na ramię 🙂
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy