-
Ostatnie posty
-
Przez marcinmarcin · Napisano
podnóżka i kolonii? wy dobrze ogarniacie... CPK - pomniejszone i opóźnione o kilka lat, atom opóźnione o dobre kilka lat, Odra - z kilkudziesięciu projektów zostało kilka i to proekologicznych a nie pomagających w żegludze, port kontenerowy blokada, energetyka i węgiel likwidowane, wiatraki kupujemy na potęgę, pierwsze decyzje - dotacja na zakup starych samochodów elektrycznych które za drogo utylizować.... itp itd w związku z pewnymi tematami zawodowymi muszę czytać sprawozdania finansowe spółek giełdowych, w tym tych skarbu państwa - od czasu uśmiechniętych ręce opadają... a na początku się nawet cieszyłem że ktoś pogonił pis który się za mocno okopał... -
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Oj chyba i tak młodszy ode mnie. -
Ja jestem już tak stary, że języki wroga znam. Życie 😉
-
Witam ,proszę doradźcie czy warto jest zakupić dobrego DACa tak za 7kpln np. GUSTARD lub DENAFRIPS aby polepszyć dźwięk z mojego CD Marantz 6004 po światłowodzie? Następnie z DACa puścić sygnał analogiem dobrym VDH do Naima. Moze to za dużo kombinacji i trzeba by zmienić CD na coś nowego np. REGA Saturn mk3. To jednak 11kpln... Z góry dziękuję Marcin
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy