-
Ostatnie posty
-
Przez Chyba Miro 84 · Napisano
Może lepiej w nowym wątku (szczerze piszę) -
Moze trochę nie w temacie, ale musialbym zakladać nowy watek. https://www.audiostereo.pl/magazyn/magazyn-kulturalny/newsy/rosjanie-masowo-przerzucają-się-na-odtwarzacze-mp3-r1836/
-
Dlatego nie warto się denerwować kwestiami na które nie mamy cienia wpływu.
-
Tak, to chyba jedyny sposób weryfikacji ale przecież większości ludzi się nie chce - przecież tak pięknie gra... więc o co chodzi... A ja mam wszystko przeciwko, po prostu się nie zgadzam. Tak jak mam dosyć napompowanych, naciągniętych i oklejonych rzęsami manekinów, które kiedyś tam ponoć urodziły się jako istoty ludzkie, a które wmówiły już ludzkości, że to normalne działanie. Albo fotek z portali różnych, wyretuszowanych do granic absurdu, a robiących z mózgów i mentalu naszych dzieci papkę i degradujących ich poczucie wartości. Tak będzie też z muzyką. Po co latami uczyć się grać na skrzypcach albo zdobywać doświadczenie klubach, na salach koncertowych, grając dla samej satysfakcji na kiepskiej gitarze. Sztuczna półinteligencja ogarnie temat w 3 minuty i będziemy zadowoleni - wszyscy. Niestety już jest pozamiatane. Nikt nad tym nie panuje....
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy