Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Dzięki teraz pytanie jeśli chodzi o spl to ja chyba głuchy jestem ,pylony są słabsze od power audio Panasonic akx 710 fake że dźwięk to inna liga ale chciałbym mocniejsze głośniki nie rozumiem ludzi którzy uważają że 30m2 i spoko ja mam 8 M2 i brakuje mocy ,wiadomo że nie kręcę na max bo Spale to nie zestaw spasowany jakie mocne kolory limby do Yamahy as700 pylony jakość mają ale to nie przenosi ścian .wiem że power audio to syf jakość na eporownywalnie gorsza słuchałem Sony xshape3d to jakby ktoś kolumnę we wiadro włożył ale 115 db daje a są mocniejsze jak w płucach czUjesz to jest to .Jak odpalam kompresor z silnikiem 2MW to jest takie bum że powietrze ciężko złapać a wiadomo silniki eletrycBe można chwilowo przeciążac więc na starcie jest pewne 4-5MW
    • Ładny widok, ciekawe kto taki ma.
    • @lpomis a jak jest z jakością basu z sVS vs Rel vs Twoje głośniki?
    • Żadnych braków mocy u siebie nie słyszę. No ale ja też nie mam ATC SCM 40. To już chyba od konstruktora zależy czy tam badań jakie firma przeprowadziła i wie, że taka i taka „barwa” przyniesie im największe profity. Ogólnie sprzęt idący w stronę ciepła ma większe powodzenie.        De gustibus. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...