Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• No chyba ze tak. Myślałem ze Sansui to marka premium, ale jak to poziom Fiata, to nie ma kwestii. 
    • Jesteś na przepustce z ZK ?
    • To się spręż i załatw. Kurcze, rok na słuchanie muzyki. Tomek, nie spieprz tego 👍
    • Nie ale z gościem co się wcielem pogodziliśmy się on sam przyznał że źle mnie zimpretowal był na chemii na studiach Stary chu.... Prof od rysunku mówi do mnie uważaj bo jak widzę ta lewą rękę to mnie rozkłada i rysunek był elementem który prawie zadecydował być albo nie być z dzisiejszej perspektywy życzę mu trafić na dobrego mańkuta co go kiedyś lewym do Morfeusza pośle.od profesora słyszeć takie rzeczy?ja wzielem na to filtr i przeskoczyłem ale może kiedyś jakiś mańkut go uspi sierpem .ja uważam dziś za swoją ułomność wyróżnienie bo są rzeczy które robię lepiej na pewno to jakaś zmiana w mózgu ale w podstawówce z matmy kończyłem lekcje z ułamków po 20 min gdzie inni dobzi matematycy praworęczni byli w połowie .tak samo pięknem jest różnica zdań dla Ciebie klipsch może być krwią w uszach .....znam tę opinię natomiast trafiłem 2 osobę co uważa że yama klipsch =petarda ale to ludzie lubiący trance techno i metal może coś w tym jest aby był wygar.....
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...