-
Ostatnie posty
-
Ja sobie zrobiłem sam. Na tme jest przewód fajny miękki taki trochę w silikonowej izolacjii na końcach naklejona folia miedziana, później oplot miedzi cynowanej - jest na aliexpress końce oplotu przylutować do tej miedzi potem oplot nylonowy w kolorze jaki odpowiada. Od strony zasilania pe podłączone pod ekran oplotu. Wyszło mnie to że 100zl a wygląda na 1k czy 2k zl
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
W sensie sam amplituner do wymiany? Czy kolumny też? Onkyo 7100? RZ50? Taniej odpowiednik Pioneera. -
Dwie rzeczy. Canton jest bardzo podatny na zmianę wzmacniacza. Możesz uzyskać z nich brzmienie punktowe wrecz metaliczne na basie albo z innym wzmacniaczem wrecz bardzo poluzowane. Denon to wzmacninacze które mocno wpływają napoluzowanie basu i dodanie głębi. Uważam że Rega i Roksan także mogą być ciekawymi pomysłami. Druga sprawa to układ tych kolumn. Odsłuch w innym miejscu nie ma absolutnie sensu. U Ciebie wpływ tej akustyki jest znacznie wiekszy niż zmoana samego wzmacniacza. Nie dość ze wnęka to jeszcze tak głuchawo. Luzując bas możesz doprowadzić łatwo do jego dudnienia. -
Jeśli faktycznie korci Cie lampa to mój głos także na Primaluna. Dopisał bym także Unisona do listy no i Synthesisa.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy