-
Ostatnie posty
-
Jak to? Przystojny i piękny chłopak Jeszcze dzisiaj byłem w trzecim sklepie rowerowym (więcej w Słupsku już nie ma), wybór duży, niestety nic nie pasowało. U nas z towarem zamówionym w internecie, także nie ma problemu ze zwrotem. Eureka!!! Kask Bell, który przed chwilą dostarczył kurier pasuje jak ulał. Muszę przyznać, że w stosunku do poprzedniego to wyższa półka, a cena atrakcyjna. Adam bierz tego Bella, będzie pasował na Twoją głowę, bo z tego co pamiętam masz ją w rozmiarze...nie od parady https://www.centrumrowerowe.pl/kask-rowerowy-bell-falcon-xr-mips-pd45382/?v_Id=244677
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Zastanawiałem się czy to tu wrzucić czy w Humorze, bo to i trafne i śmieszne. PiSowcy - odpowiedzialni za 366 tys. wiz dla migrantów z państw muzułmańskich/afrykańskich - robią marsz przeciw migracji To tak jakby mafia pruszkowska robiła marsz przeciw wymuszeniom, haraczom i handlowi narkotykami -
Przez TeknoManiac · Napisano
Stare ale jare Taga Harmony TAV 606F v3 (zestaw 5.0), 4x Wilson Raptor X (wiszące na ścianach przód, tył) i subwoofer Taga Harmony TSW-90 v4. 5.1.4 - pomyliłem się w pisaniu - dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Teoretycznie nic się nie dzieje- zastanawiam się czy odczuję różnicę no i RZ50 ma crossover dla każdej grupy głośników, a więc zastanawiam czy również z tego powodu warto się przesiadać na Onkyo? -
Przez Artur Charicki · Napisano
Zamień zworki na przewody miedziane i to będzie najwięcej co możesz zrobić pod katem poprawy jakości dźwięku tych kolumn. Szkoda pieniędzy na dodatkowe przewody bo efekt będzie żaden. Zworki z gownolitu degradują dźwięk i dlatego może się wydawać że to zmiana na podwójne przewody daje polepszenie dźwięku.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy