-
Ostatnie posty
-
Mała ciekawostka, puszczałam przez Bluetooth z iPhone’a do k3 muzykę. Dziś mi doszedł ażur 851n i jest dużo lepiej ogólnie już wiem że muszę kolumny zmienić są świetne mają bas jest trochę plastycznie ale dla mnie za sucho góra zbyt krzykliwa przy niektórych kawałkach. Ale jakość dużo lepiej z azurem więc Blutoth nie polecam przy tych sprzętach jednak sporo ograniczają na jakości.
-
Panowie i Panie. Mam problem z wyborem kolumn surround. chciałbym iść w Klipsch, ponieważ taki mam zestaw na froncie- estetyka jest istotna. problem jest w tym, że na codzień kanapa jest dosunięta do ściany i surround będą stricte w rogach nad oparciem kanapy. Marzy mi się system Atmos więc chcę glosniki kierunkowe. Teraz pytanie. Czy warto upychać RP500 M II i ryzykować trącaniem głośnika podczas siadania na kanapie? Czy może takie R40/R50 (które są płytsze) ogarną mój system surround dostatecznie dobrze? Mój zestaw: Ampli Onkyo RZ50/ fronty RP8000 II / central RP504 II / Sub RP 1000SW / sufit Atmos 4x Polk Audio RC60i
-
Dziękuję za pomoc! Udało mi się upolować Cambridge AXR100 – praktycznie nowy, z gwarancją, używany zaledwie przez 30 godzin – za 1500 zł. W najbliższym czasie planuję dokupić do niego WiiM Pro Plus jako streamer.
-
Panowie żrecie się ku chwale popisu, a politykom w to graj. Łatwiej im rozgrywać/szczuć/rządzić podzielonym społeczeństwem, Odpowiedzcie więc sobie na pytanie, czy warto?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy