Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 803 tematów w tym forum

1. B&w 802 matrix s2 + Nad S300?

• 0 odpowiedzi
    • 311 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Audio do 600zł

• 0 odpowiedzi
    • 997 wyświetleń

• Ostatnie posty

• kupione w PL czy z EU? Zmartwię Cię, ale te głośniki nie są produkowane od dwóch lat. Więc nie wiem jak mogą mieć 2 miesiące?  
    • Niby pierdoła, ale tak jak piszesz, sprzęt nowy i jednak chciałoby się, żeby wszystko było idealnie.
    • To dotyczy każdego przetwornika R2R z tych lepszych - Holo, Denafrips... to samo.  Albo to akceptujesz, zaciśniesz po męsku zęby i pogrzejesz sprzęt przez te 600 godzin albo jesteś skazany na gorsze granie z delta-sigma.  Masz wybór.   Ja kupowałem z pełną świadomością ostrzeżeń o konieczności wygrzewania wyczytanych na forach. Dla tak szlachetnego dźwięku - warto! Niedługo wysmażę recenzję R-1 NOS (będzie to pierwsza dostępna po polsku) ale już teraz mogę zdradzić, że Havana poległa w konfrontacji z nowoczesną dyskretną drabinką. Ani legendarne PCM-56P K-grade Japan (ulubione chipy Hiroyasu Kondo) ani lampa Bendixa z 1963 nie pomogły. A przecież o Havanie pisali, że to dźwięk jak z przetworników Audio Note, tylko bardziej wyrafinowany.  
    • Buuuu a mi sie spieszy:) moge kupic te 702 za 10000zl ..maja tylko 2 miesiace. Wlasciciel ma kase i chce sie ich pozbyc - bo mu dzwiek nieodpowiada:) kto bogatemu bzabroni?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...