-
Ostatnie posty
-
W takim razie rozważyłbym dwie opcje aktywne na start Bardzo wygodne rozwiązanie, bo nie musisz mieć żadnej dodatkowej skrzynki, a mogą grać po HDMI ARC lub USB z TV Mówię tutaj o KEF Coda W oraz KEF LSX II LT. Omawiamy je dokładnie w filmie, zachęcam do obejrzenia, a w razie czego do kontaktu i na odsłuch
-
U mnie spore zmiany - teac TN 3b sprzedany. Za chwilę pokażę co w zamian .; Nowy nabytek to customowa robota : - napęd Victor TT 81 81 - ramię Sony PUA 1600s .
-
Hej, zastanawiam się jakie kupić głośniki do gramofonu Audio-Technica AT-LP120X. Mam też stare pasywne Jamo S404 i byłem z nich zadowolony pod względem jakości i głośności, ale od roku jeden głośnik gra bardziej wysokie tony, a drugi bardziej niskie. Problem występuje przy różnych źródłach, więc to raczej wina kolumn. Głośniki mam powieszone w rogach pokoju. Myślałem nad aktywnymi, ale mają za mało mocy w porównaniu do starych (ok. 100 W). Jeśli chodzi o pasywne, musiałbym dokupić wzmacniacz. Szukam aktywnych głośników minimum 80 W z dobrą jakością dźwięku albo pasywnych z niedrogim wzmacniaczem. Budżet około 1000 zł. Czy ktoś może coś polecić? Z gory dzieki
-
Kończą się. https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4491260_-rubicon-2-dali.html
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-
2 276Gość · Rozpoczęty