Aranda Napisano Sobota o 18:51 Udostępnij Napisano Sobota o 18:51 Może ktoś się orientuje? Są jeszcze jakieś przetworniki z korektorem ? Znalazłem Topping D50 III . Jest jeszcze coś w podobnym budżecie ( ok 1000zł) co będzie z korektorem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Poza D50 III nic nie przychodzi mi na myśl. Zdecydowanie łatwiej byłoby znaleźć odtwarzacz strumieniowy z equalizerem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu To ważna informacja,że ten PEQ w Topping D50 III jest tylko na USB. Też w tym budżecie nie kojarzę konkurencji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranda Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Q21 napisał: Poza D50 III nic nie przychodzi mi na myśl. Zdecydowanie łatwiej byłoby znaleźć odtwarzacz strumieniowy z equalizerem. Dzieki za odzew. W sumie nie tak dawno wpadłem na tego DAC ka i zacząłem szukać ewentualnej konkurencji. Ale wychodzi na to że raczej mało popularne rozwiązanie. Tak w streamerach wiem że WiiM ma i ostatnio ktos pisał że CA ma z nowym update... Z takiej niższej półki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Masz jeszcze kilka wersji daków RME, ale to już droższe zabawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Schiit Audio Loki Mini 3 - https://www.schiit.com/products/loki-mini-3 Sygnał podajesz mu przez RCA z DAC. A z samego Lokiego bezpośrednio do wzmacniacza. Możesz stworzyć spójny wizualnie zestaw z przetwornikiem Modi - https://www.schiit.com/products/modi-plus W okolicy 1400-1500zł da się też upolować używanego Chorda Mojo 2 z wbudowanym DSP. Tutaj masz przy okazji przyzwoity wzmacniacz słuchawkowy. Edytowano 2 godziny temu przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts