przemek_sz-n Napisano wczoraj o 20:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:17 Kłaniam się. W roku 2001 kupiłem tytułowy amplituner i z przyczyn ode mnie niezależnych przeleżał nieuruchamiany w kartonie do zeszłego piątku(24lata). Brakuje mu pilota ale nie o tym mowa. Czy szanowne grono użytkowników o wiele bardziej zaawansowanych ode mnie w nowoczesnych zagadnieniach audio będzie tak miłe i podpowie starszemu wiekiem koledze jaki dodatek do tego wiekowego amplitunera dobrać? Moje wymagania: 1. Niedrogi, ale nie mam ograniczenia. 2. Chciałbym tę przystawkę/urządzenie zaproponowane przez Was podłączyć do internetu za pomocą gniazda Ethernet(rj45). Nie chcę używać ze względu na stare przyzwyczajenia WIFI, Bluetooth... 3. Jak podłączyć, za pomocą jakiego przewodu nowe urządzenie do aplitunera aby jakość była zadowalająca(najlepsza)? 4. Za pomocą tego urządzenia chciałbym słuchać tylko i wyłączenia radia internetowego w moim amplitunerze. Nie będę korzystał z nowoczesnych źródeł streamingu(Spotify, Tidal, YT). Z góry dziękuję za wskazówki, prosząc zarazem admina o przeniesienie tematu do właściwego działu o ile popełniłem błąd. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 😲🤯 Powiem tak WOW! Potrzebujesz Wiim PRO podłączony analogiem do Twojego amplitunera. Nie ma za co. No i ponownie. ŁAŁ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek_sz-n Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: 😲🤯 Powiem tak WOW! Potrzebujesz Wiim PRO[...] Dziękuję Piotr. Analogiem, czyli zwykły, podwójny chinch? Dzięki za szybką odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts