DanDanio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć mam pytanie i prośbę o pomoc w konfiguracji WiiM Vibelink . podłączyłem wczoraj świeżo zakupiony Vibelink do WiiM Ultra wejściem optycznym i jakość dźwięku jest fatalna oczywiscie próbowałem zmienić ustawienia EQ z pozycji aplikacji WiiM Home , ale efekt jest żaden . wcześniej korzystałem z taniego wzmacniacza Fosi i grał naprawdę bardzo ładnie. Głośniki to Wilson Raptor 5 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, DanDanio napisał: Cześć mam pytanie i prośbę o pomoc w konfiguracji WiiM Vibelink . podłączyłem wczoraj świeżo zakupiony Vibelink do WiiM Ultra wejściem optycznym i jakość dźwięku jest fatalna oczywiscie próbowałem zmienić ustawienia EQ z pozycji aplikacji WiiM Home , ale efekt jest żaden . wcześniej korzystałem z taniego wzmacniacza Fosi i grał naprawdę bardzo ładnie. Głośniki to Wilson Raptor 5 . Spróbuj innym kablem ,powinno być lepiej. Najlepiej parą interkonektów, ewentualnie kablem koaksjalnym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, DanDanio napisał: Cześć mam pytanie i prośbę o pomoc w konfiguracji WiiM Vibelink . podłączyłem wczoraj świeżo zakupiony Vibelink do WiiM Ultra wejściem optycznym i jakość dźwięku jest fatalna oczywiscie próbowałem zmienić ustawienia EQ z pozycji aplikacji WiiM Home , ale efekt jest żaden . wcześniej korzystałem z taniego wzmacniacza Fosi i grał naprawdę bardzo ładnie. Głośniki to Wilson Raptor 5 . Masz do dyspozycji dwa polaczania cyfrowe i jedno analogowe. Sprawdz kazde z nich, z wylaczonym EQ, fixed volume output i poziomem 2Vrms dla wyjscia analogowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanDanio Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, ProjectPi napisał: Masz do dyspozycji dwa polaczania cyfrowe i jedno analogowe. Sprawdz kazde z nich, z wylaczonym EQ, fixed volume output i poziomem 2Vrms dla wyjscia analogowego. Na wyjściu COAX i zresetowaniu ULTRA DO USTAWIEŃ POCZĄTKOWYCH ZAGRAŁ TROSZKĘ LEPIEJ . Jutro spróbuję Twojej rady . Dzięki wielkie . Napiszę jak poszło . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts