Aaron Starkio Napisano wczoraj o 21:47 Napisano wczoraj o 21:47 Witam, mam zestaw stereo elac dbr62 i wzmacniacz rotel a11 i potrzebuje dokupić subwoofer bo brakuje basu i jaki byście polecali tak max do 2500zł, mam mały pokój Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1. REL Tzero 2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003 3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030 Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Cześć, jak duże jest pomieszczenie ? Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Cześć, jak duże jest pomieszczenie ? Oj niewiem ale jest malutkie 10 godzin temu, Piotr Sonido napisał: 1. REL Tzero 2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003 3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030 Dziękuję Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć REL Tzero i SVS SB-1000 Pro to bardzo fajne opcje. Warto też sprawdzić subwoofery od Argon Audio, czy nieco drożej są świetne Velodyne z serii Deep Blue W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy Odpisz, cytując
toomtoomik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć. Przerabiałem niedawno temat i kupiłem yamahę sw200 i jestem bardzo zadowolony. Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Q21 napisał: Cześć REL Tzero i SVS SB-1000 Pro to bardzo fajne opcje. Warto też sprawdzić subwoofery od Argon Audio, czy nieco drożej są świetne Velodyne z serii Deep Blue W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy Gdzie ja do 2500zł kupie svs sb1000 pro 2 godziny temu, Aaron Starkio napisał: Oj niewiem ale jest malutkie Dziękuję 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: 1. REL Tzero 2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003 3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030 A ten rel tzero to nie ma za mało mocy do muzyki i trochę do kina? No i te 37hz to trochę dużo Odpisz, cytując
Recommended Posts