Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
8 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał:

Cześć,

jak duże jest pomieszczenie ?

Oj niewiem ale jest malutkie 

10 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

1. REL Tzero

2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003

3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030

Dziękuję 

Napisano

Cześć :) REL Tzero i SVS SB-1000 Pro to bardzo fajne opcje. Warto też sprawdzić subwoofery od Argon Audio, czy nieco drożej są świetne Velodyne z serii Deep Blue :) W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy :) 

Napisano
2 godziny temu, Q21 napisał:

Cześć :) REL Tzero i SVS SB-1000 Pro to bardzo fajne opcje. Warto też sprawdzić subwoofery od Argon Audio, czy nieco drożej są świetne Velodyne z serii Deep Blue :) W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy :) 

Gdzie ja do 2500zł kupie svs sb1000 pro 

2 godziny temu, Aaron Starkio napisał:

Oj niewiem ale jest malutkie 

Dziękuję 

13 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

1. REL Tzero

2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003

3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030

A ten rel tzero to nie ma za mało mocy do muzyki i trochę do kina? No i te 37hz to trochę dużo 

Napisano

Rel seria T to subwoofery dedykwoane do muzyki. W Muzyce bardzo rzadko jakieś pasmo schodzi niżej. Wiec nic nie tracisz. 

Za malo mocy? Bo on jest zasilany wzmacniaczem w klasie AB a nie jak wiekszość subwooferów w klasie D

9 godzin temu, Aaron Starkio napisał:

Gdzie ja do 2500zł kupie svs sb1000 pro 

Po dobrych negocjacjach dostaniesz.

Ale wolał bym Tzero jeśli masz małe pomieszczenie i faktycznie system dedykowany do muzyki.

Napisano
4 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Rel seria T to subwoofery dedykwoane do muzyki. W Muzyce bardzo rzadko jakieś pasmo schodzi niżej. Wiec nic nie tracisz. 

Za malo mocy? Bo on jest zasilany wzmacniaczem w klasie AB a nie jak wiekszość subwooferów w klasie D

Po dobrych negocjacjach dostaniesz.

Ale wolał bym Tzero jeśli masz małe pomieszczenie i faktycznie system dedykowany do muzyki.

Tego tzero mk3 tak? 

A svs sb-1000 jest dobry?

Napisano
4 godziny temu, Aaron Starkio napisał:

Tego tzero mk3 tak? 

A svs sb-1000 jest dobry?

Jeden i drugi jest dobry. Pytanie czego potrzebujesz. Bo jeśli ma to łupać tak jak suby w KD to może rzeczywiście Yamaha będzie najlepsza. Ale jeśli umiejętnie zszyjesz suba z kolumnami to efekt może być naprawdę fajny. 

Napisano
44 minuty temu, KrólKiczu napisał:

Jeden i drugi jest dobry. Pytanie czego potrzebujesz. Bo jeśli ma to łupać tak jak suby w KD to może rzeczywiście Yamaha będzie najlepsza. Ale jeśli umiejętnie zszyjesz suba z kolumnami to efekt może być naprawdę fajny. 

A ten svs jest do muzyki dobry? albo coś mi polecasz tak 70% muzyka 30% kino

Napisano
4 minuty temu, Q21 napisał:

SVS jest bardzo uniwersalny, dobrze sprawdzi się tu i tu :) 

Okej dziękuję, a jeszcze jedno pytanie mam bo ktoś na olx wystawia velodyne spl 1000 ultra za 1700 zł bez maskownicy i z uszkodzoną nogą i czy to może być prawdziwa oferta? Widziałem że takie po 8k chodzą