Aaron Starkio Napisano Wtorek o 21:47 Napisano Wtorek o 21:47 Witam, mam zestaw stereo elac dbr62 i wzmacniacz rotel a11 i potrzebuje dokupić subwoofer bo brakuje basu i jaki byście polecali tak max do 2500zł, mam mały pokój Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Środa o 05:40 Napisano Środa o 05:40 1. REL Tzero 2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003 3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030 Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano Środa o 08:05 Napisano Środa o 08:05 Cześć, jak duże jest pomieszczenie ? Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano Środa o 16:25 Autor Napisano Środa o 16:25 8 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Cześć, jak duże jest pomieszczenie ? Oj niewiem ale jest malutkie 10 godzin temu, Piotr Sonido napisał: 1. REL Tzero 2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003 3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030 Dziękuję Odpisz, cytując
Q21 Napisano Środa o 16:56 Napisano Środa o 16:56 Cześć REL Tzero i SVS SB-1000 Pro to bardzo fajne opcje. Warto też sprawdzić subwoofery od Argon Audio, czy nieco drożej są świetne Velodyne z serii Deep Blue W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy Odpisz, cytując
toomtoomik Napisano Środa o 17:04 Napisano Środa o 17:04 Cześć. Przerabiałem niedawno temat i kupiłem yamahę sw200 i jestem bardzo zadowolony. Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano Środa o 19:15 Autor Napisano Środa o 19:15 2 godziny temu, Q21 napisał: Cześć REL Tzero i SVS SB-1000 Pro to bardzo fajne opcje. Warto też sprawdzić subwoofery od Argon Audio, czy nieco drożej są świetne Velodyne z serii Deep Blue W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy Gdzie ja do 2500zł kupie svs sb1000 pro 2 godziny temu, Aaron Starkio napisał: Oj niewiem ale jest malutkie Dziękuję 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: 1. REL Tzero 2. SVS SB1000 PRO / REL HT1003 3. Bowers ASW608 / ELAC SUB 3030 A ten rel tzero to nie ma za mało mocy do muzyki i trochę do kina? No i te 37hz to trochę dużo Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:08 Napisano wczoraj o 05:08 Rel seria T to subwoofery dedykwoane do muzyki. W Muzyce bardzo rzadko jakieś pasmo schodzi niżej. Wiec nic nie tracisz. Za malo mocy? Bo on jest zasilany wzmacniaczem w klasie AB a nie jak wiekszość subwooferów w klasie D 9 godzin temu, Aaron Starkio napisał: Gdzie ja do 2500zł kupie svs sb1000 pro Po dobrych negocjacjach dostaniesz. Ale wolał bym Tzero jeśli masz małe pomieszczenie i faktycznie system dedykowany do muzyki. Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Rel seria T to subwoofery dedykwoane do muzyki. W Muzyce bardzo rzadko jakieś pasmo schodzi niżej. Wiec nic nie tracisz. Za malo mocy? Bo on jest zasilany wzmacniaczem w klasie AB a nie jak wiekszość subwooferów w klasie D Po dobrych negocjacjach dostaniesz. Ale wolał bym Tzero jeśli masz małe pomieszczenie i faktycznie system dedykowany do muzyki. Tego tzero mk3 tak? A svs sb-1000 jest dobry? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, Aaron Starkio napisał: Tego tzero mk3 tak? A svs sb-1000 jest dobry? Jeden i drugi jest dobry. Pytanie czego potrzebujesz. Bo jeśli ma to łupać tak jak suby w KD to może rzeczywiście Yamaha będzie najlepsza. Ale jeśli umiejętnie zszyjesz suba z kolumnami to efekt może być naprawdę fajny. Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu 44 minuty temu, KrólKiczu napisał: Jeden i drugi jest dobry. Pytanie czego potrzebujesz. Bo jeśli ma to łupać tak jak suby w KD to może rzeczywiście Yamaha będzie najlepsza. Ale jeśli umiejętnie zszyjesz suba z kolumnami to efekt może być naprawdę fajny. A ten svs jest do muzyki dobry? albo coś mi polecasz tak 70% muzyka 30% kino Odpisz, cytując
Q21 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu SVS jest bardzo uniwersalny, dobrze sprawdzi się tu i tu Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Q21 napisał: SVS jest bardzo uniwersalny, dobrze sprawdzi się tu i tu Okej dziękuję, a jeszcze jedno pytanie mam bo ktoś na olx wystawia velodyne spl 1000 ultra za 1700 zł bez maskownicy i z uszkodzoną nogą i czy to może być prawdziwa oferta? Widziałem że takie po 8k chodzą Odpisz, cytując
RoRo Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu A masz tam na OLX odbiór osobisty -czy tylko wysyłka? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Mam svs sb1000pro przy ~20m^2 spokojnie daje radę w kinie , w muzyce to wiadomo ,że jest elegancko. Gdybym miał zmieniać to pewnie na coś z jlaudio e110/e112 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Kubakk napisał: Mam svs sb1000pro przy ~20m^2 spokojnie daje radę w kinie , w muzyce to wiadomo ,że jest elegancko. Gdybym miał zmieniać to pewnie na coś z jlaudio e110/e112 "Zszywałeś" na ucho? Odpisz, cytując
Aaron Starkio Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, RoRo napisał: A masz tam na OLX odbiór osobisty -czy tylko wysyłka? Pozdrawiam Odbiór i wysyłka za pobraniem 2 godziny temu, RoRo napisał: A masz tam na OLX odbiór osobisty -czy tylko wysyłka? Pozdrawiam I oceny gościu ma dobre bo 5/5 na 20 opini 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Rel seria T to subwoofery dedykwoane do muzyki. W Muzyce bardzo rzadko jakieś pasmo schodzi niżej. Wiec nic nie tracisz. Za malo mocy? Bo on jest zasilany wzmacniaczem w klasie AB a nie jak wiekszość subwooferów w klasie D Po dobrych negocjacjach dostaniesz. Ale wolał bym Tzero jeśli masz małe pomieszczenie A velodyne spl 1000 ultra to dobry pomysł jakby go na małej mocy trzymać Bo jest używany za 1700 i niewiem czy nie było by to lepsze rozwiązanie 10 minut temu, Aaron Starkio napisał: Odbiór i wysyłka za pobraniem I oceny gościu ma dobre bo 5/5 na 20 opini A velodyne spl 1000 ultra to dobry pomysł jakby go na małej mocy trzymać ? Bo jest używany za 1700 i niewiem czy nie było by to lepsze rozwiązanie Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 19 godzin temu, Aaron Starkio napisał: Tego tzero mk3 tak? A svs sb-1000 jest dobry? moze być poprzednia seria. JAk wolisz. SB1000 tez dobry 13 godzin temu, Aaron Starkio napisał: Okej dziękuję, a jeszcze jedno pytanie mam bo ktoś na olx wystawia velodyne spl 1000 ultra za 1700 zł bez maskownicy i z uszkodzoną nogą i czy to może być prawdziwa oferta? Widziałem że takie po 8k chodzą uszkodzone. To już czymś świadczy. Może rezonowac przez to? Nie wiem 9 godzin temu, Aaron Starkio napisał: A velodyne spl 1000 ultra to dobry pomysł jakby go na małej mocy trzymać Bo jest używany za 1700 i niewiem czy nie było by to lepsze rozwiązanie dziwnie niska cena. Mi się wtedy czerwona lampka zaświeca. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu Jak jest odbiór osobisty i jest to w Twojej okolicy, to podjechać i sprawdzić nie zaszkodzi. Odpisz, cytując
Recommended Posts