nonamed Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nabyłem trochę w ciemno w dobrej cenie nowy model Indiana Line Tesi 6 . Rozglądam się teraz za wzmacniaczem / ampli. Salon 30m2 otwarty na kuchnię. Muzyka dynamiczna, klubowa oraz brzmienia typu hip-hop czy r&b Mocno chodzi mi po głowie Rotel A14 mk2 , który mogę kupić używany w dobrej cenie + do tego odtwarzacz sieciowy typu Bluesound Node lub all in one nowa Yamaha R-N800A lub może NAD C389? Czy ktoś miał okazcję słuchać tych kolumn z Rotelem? Co byście radzili? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jaki budżet ? Używki wchodzą w grę ? Odpisz, cytując
lion Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu wszystkich możesz swobodnie pomacać i posłuchać w salonach tophifi, a że lokalizacji mają sporo to warto skorzystać Odpisz, cytując
nonamed Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, maciek72 napisał: Jaki budżet ? Używki wchodzą w grę ? Używka wchodzi w grę (m.in rozważam używanego Rotela) . Chciałbym się zamknąć w kwocie do 5000,- zł Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, nonamed napisał: Używka wchodzi w grę (m.in rozważam używanego Rotela) . Chciałbym się zamknąć w kwocie do 5000,- zł Zobacz w dziale sprzedam ktoś wstawił dzisiaj Roksana Caspian M2 za 4500zł, to dużo lepszy wzmak od 14 Rotela. Odpisz, cytując
Recommended Posts