kaczadupa Napisano Niedziela o 21:17 Napisano Niedziela o 21:17 (edytowany) Za to Anglicy, którzy kochają stare klamoty Naima (przed wykupieniem przez Focala) i nie mogą słuchać tego co teraz, pod dyktando Focala, wypuszcza Naim przekręcają nazwę z Naim na Maim Edytowano Niedziela o 21:17 przez kaczadupa Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 07:27 Napisano Poniedziałek o 07:27 Dnia 12.07.2025 o 15:38, Mprezi napisał: Też mam naima i poszukuje do nich dobrych monitorów. Siedze zaledwie 3 m od głośników Teraz już najpewniej pozostal mi wybór między Dali rubikore 2 lub SF Sonetto G2 II lub III. Osobiście zacząłbym od Rubikore raczej Choć Sonetto G2 też mogą się spodobać. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dnia 12.07.2025 o 15:38, Mprezi napisał: Też mam naima i poszukuje do nich dobrych monitorów. Siedze zaledwie 3 m od głośników Teraz już najpewniej pozostal mi wybór między Dali rubikore 2 lub SF Sonetto G2 II lub III. Sonetto Jest adekwatny przeskok w G2? Odpisz, cytując
Recommended Posts