kaczadupa Napisano Niedziela o 21:17 Napisano Niedziela o 21:17 (edytowany) Za to Anglicy, którzy kochają stare klamoty Naima (przed wykupieniem przez Focala) i nie mogą słuchać tego co teraz, pod dyktando Focala, wypuszcza Naim przekręcają nazwę z Naim na Maim Edytowano Niedziela o 21:17 przez kaczadupa Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 07:27 Napisano Poniedziałek o 07:27 Dnia 12.07.2025 o 15:38, Mprezi napisał: Też mam naima i poszukuje do nich dobrych monitorów. Siedze zaledwie 3 m od głośników Teraz już najpewniej pozostal mi wybór między Dali rubikore 2 lub SF Sonetto G2 II lub III. Osobiście zacząłbym od Rubikore raczej Choć Sonetto G2 też mogą się spodobać. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Dnia 12.07.2025 o 15:38, Mprezi napisał: Też mam naima i poszukuje do nich dobrych monitorów. Siedze zaledwie 3 m od głośników Teraz już najpewniej pozostal mi wybór między Dali rubikore 2 lub SF Sonetto G2 II lub III. Sonetto Jest adekwatny przeskok w G2? Odpisz, cytując
Recommended Posts