SzamanXxX Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu 59 minut temu, Piotr Sonido napisał: Super to wygląda. Dobre kolumny. Gratulację. Czy tez tak masz że Ci ten NAD pyka? Dzięki. Czytałem o tym pykaniu Nad ale chyba dotyczyło to tylko V1? W moim tego nie słychać Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Nie no Panie, solidny przeskok;) Poza tym fajna szafka, bardzo ładna podłoga... co za TV i ile cali? 65? Odpisz, cytując
SzamanXxX Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, tomasz1w napisał: Nie no Panie, solidny przeskok;) Poza tym fajna szafka, bardzo ładna podłoga... co za TV i ile cali? 65? Dzięki 🙂 przeskok dźwiękowo jest mocno odczuwalny. Granie kolumn mocno angażujące i czuje fajnie muzykę. Muszę jeszcze dirac się pobawić. Telewizor to XR-75X90L 75 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 15.06.2025 o 12:20, SzamanXxX napisał: Dzięki. Podstawkowe Cariny są jednak za słabe a podobno sonetto 3 są idealne. Sonetto 5 już za duże 5 minut temu, tomasz1w napisał: No spora ta zabawka, fakt... Witam. Dołączam do wątku. Sam poszukuję zmiany w monitorach Odpisz, cytując
Rega Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu W światyni słuchania wolę projektor😋 1 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 15.06.2025 o 12:57, tomek4446 napisał: A nie mogłeś tego powiedzieć moim Dali Grandom jak je miałem ? Bo Roman , one widocznie coś do mnie miały i akurat bas wykorzystywały w pełni @SzamanXxX ja obecnie wypośrodkowałem i jest ok. / ostatnie zdjęcie / Co to za piękne piramidki? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Mprezi napisał: Co to za piękne piramidki? A dziękuje. To QLN ONE , mała szwedzka manufaktura. Przetworniki Scan Speak. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Mprezi napisał: Sam poszukuję zmiany w monitorach A czego oczekujesz po nowych ? 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, tomek4446 napisał: A czego oczekujesz po nowych ? Witam serdecznie Pytam doświadczonych kolegów z branży. Posiadam od lat dwa systemy oparte o Naim Nait 5si. Dobrych kilka lat temu oba grały z Focal Aria 906. Było fajnie, słodko, detalicznie ze sceną. Potem przyszedł czas na zmiany. Pierwszy system pokój 20 m2 Audio physic Classic 5 i drugi system 25m2 Audio physic classic 8. Fajny rozrywkowy dźwięk ale straciłem na rzecz wypełnienia i średnicy uwielbiana przeze mnie detaliczność.. Sprzedałem AP C8 bo siedzę za blisko a one grały mocnym uderzeniem. Zbyt mocnym. Szukam obecnie Monitorów do 10k do tego systemu. Proszę o opinię co mogłoby fajnie się zgrać z Naimem i grac coś pomiędzy Focal Aria 906 a AP C8. Przyznam że w drugim systemie dalej gram na AP classic 5 ale też korci aby bylo lepiej, bardziej rozdzielczo, detaliczniej. Czasami myślę o powrocie do Focal Aria X1. Z góry dziękuję za podpowiedzi Marcin Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mprezi napisał: Z góry dziękuję za podpowiedzi Będzie ciężko. Jest zbyt wiele zmiennych by coś jednoznacznie doradzić. Jak chcesz posłuchać QLN-ów zapraszam, z Częstochowy do Łodzi to rzut beretem. Odpisz, cytując
Recommended Posts