SzamanXxX Napisano Środa o 06:02 Autor Napisano Środa o 06:02 59 minut temu, Piotr Sonido napisał: Super to wygląda. Dobre kolumny. Gratulację. Czy tez tak masz że Ci ten NAD pyka? Dzięki. Czytałem o tym pykaniu Nad ale chyba dotyczyło to tylko V1? W moim tego nie słychać 1 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano Środa o 16:11 Napisano Środa o 16:11 Nie no Panie, solidny przeskok;) Poza tym fajna szafka, bardzo ładna podłoga... co za TV i ile cali? 65? Odpisz, cytując
SzamanXxX Napisano Środa o 16:19 Autor Napisano Środa o 16:19 7 minut temu, tomasz1w napisał: Nie no Panie, solidny przeskok;) Poza tym fajna szafka, bardzo ładna podłoga... co za TV i ile cali? 65? Dzięki 🙂 przeskok dźwiękowo jest mocno odczuwalny. Granie kolumn mocno angażujące i czuje fajnie muzykę. Muszę jeszcze dirac się pobawić. Telewizor to XR-75X90L 75 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano Środa o 17:11 Napisano Środa o 17:11 Dnia 15.06.2025 o 12:20, SzamanXxX napisał: Dzięki. Podstawkowe Cariny są jednak za słabe a podobno sonetto 3 są idealne. Sonetto 5 już za duże 5 minut temu, tomasz1w napisał: No spora ta zabawka, fakt... Witam. Dołączam do wątku. Sam poszukuję zmiany w monitorach Odpisz, cytując
Rega Napisano Środa o 17:12 Napisano Środa o 17:12 W światyni słuchania wolę projektor😋 1 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano Środa o 17:14 Napisano Środa o 17:14 Dnia 15.06.2025 o 12:57, tomek4446 napisał: A nie mogłeś tego powiedzieć moim Dali Grandom jak je miałem ? Bo Roman , one widocznie coś do mnie miały i akurat bas wykorzystywały w pełni @SzamanXxX ja obecnie wypośrodkowałem i jest ok. / ostatnie zdjęcie / Co to za piękne piramidki? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Środa o 19:17 Napisano Środa o 19:17 2 godziny temu, Mprezi napisał: Co to za piękne piramidki? A dziękuje. To QLN ONE , mała szwedzka manufaktura. Przetworniki Scan Speak. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Środa o 19:39 Napisano Środa o 19:39 2 godziny temu, Mprezi napisał: Sam poszukuję zmiany w monitorach A czego oczekujesz po nowych ? 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano Środa o 20:01 Napisano Środa o 20:01 22 minuty temu, tomek4446 napisał: A czego oczekujesz po nowych ? Witam serdecznie Pytam doświadczonych kolegów z branży. Posiadam od lat dwa systemy oparte o Naim Nait 5si. Dobrych kilka lat temu oba grały z Focal Aria 906. Było fajnie, słodko, detalicznie ze sceną. Potem przyszedł czas na zmiany. Pierwszy system pokój 20 m2 Audio physic Classic 5 i drugi system 25m2 Audio physic classic 8. Fajny rozrywkowy dźwięk ale straciłem na rzecz wypełnienia i średnicy uwielbiana przeze mnie detaliczność.. Sprzedałem AP C8 bo siedzę za blisko a one grały mocnym uderzeniem. Zbyt mocnym. Szukam obecnie Monitorów do 10k do tego systemu. Proszę o opinię co mogłoby fajnie się zgrać z Naimem i grac coś pomiędzy Focal Aria 906 a AP C8. Przyznam że w drugim systemie dalej gram na AP classic 5 ale też korci aby bylo lepiej, bardziej rozdzielczo, detaliczniej. Czasami myślę o powrocie do Focal Aria X1. Z góry dziękuję za podpowiedzi Marcin Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Środa o 20:11 Napisano Środa o 20:11 2 minuty temu, Mprezi napisał: Z góry dziękuję za podpowiedzi Będzie ciężko. Jest zbyt wiele zmiennych by coś jednoznacznie doradzić. Jak chcesz posłuchać QLN-ów zapraszam, z Częstochowy do Łodzi to rzut beretem. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:31 Napisano wczoraj o 05:31 23 godziny temu, SzamanXxX napisał: Dzięki. Czytałem o tym pykaniu Nad ale chyba dotyczyło to tylko V1? W moim tego nie słychać wlsnie podobno V 2 i V3. Ale jak u Ciebie nie ma to świetnie! 9 godzin temu, Mprezi napisał: Witam serdecznie Pytam doświadczonych kolegów z branży. Posiadam od lat dwa systemy oparte o Naim Nait 5si. Dobrych kilka lat temu oba grały z Focal Aria 906. Było fajnie, słodko, detalicznie ze sceną. Potem przyszedł czas na zmiany. Pierwszy system pokój 20 m2 Audio physic Classic 5 i drugi system 25m2 Audio physic classic 8. Fajny rozrywkowy dźwięk ale straciłem na rzecz wypełnienia i średnicy uwielbiana przeze mnie detaliczność.. Sprzedałem AP C8 bo siedzę za blisko a one grały mocnym uderzeniem. Zbyt mocnym. Szukam obecnie Monitorów do 10k do tego systemu. Proszę o opinię co mogłoby fajnie się zgrać z Naimem i grac coś pomiędzy Focal Aria 906 a AP C8. Przyznam że w drugim systemie dalej gram na AP classic 5 ale też korci aby bylo lepiej, bardziej rozdzielczo, detaliczniej. Czasami myślę o powrocie do Focal Aria X1. Z góry dziękuję za podpowiedzi Marcin Monitor Audio Gold 100 nowej linii, Bowers 705s3, Może któres Traingle? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Dnia 24.06.2025 o 10:24, SzamanXxX napisał: Gdyby ktoś był zainteresowany Carinami to są na sprzedaż ze standami Za*ebista szafka pod TV. Możesz napisać czy można taką kupić? Odpisz, cytując
SzamanXxX Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Palmos napisał: Za*ebista szafka pod TV. Możesz napisać czy można taką kupić? https://allegro.pl/oferta/szafka-pod-tv-kompletna-z-drzwiami-i-szufladami-naturalny-rustykalny-styl-17422532551?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=7d11c03e-b40d-45c5-b592-4ef4e06feb2d&utm_content=47e692181ad0# 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts