Butler Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dokładnie tak. Ustawiamy na początek wyższą wartość, reagujemy przy zadziałaniu zabezpieczenia. Odpisz, cytując
Sandor Clegane Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Co do tego diraca to jak się już wykona pomiar miktofonem to są tam gotowe tryby tak jak w audyssey były reference, flat itd? Czy to jest jedno gotowe ustawienie i potem ewentualnie ręczne tworzenie profili? Pytam, bo jakbym musiał coś ręcznie przestawiać na tej linii na wykresie to dla mnie jest to czarna magia i wtedy to chyba nie ma sensu w tym grzebać nie wiedząc nawet co się robi... Duża jest różnica w jakości dźwięku względem accueq? Czy to zależy od tego jak bardzo pomieszczenie psuje dźwięk? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 57 minut temu, Sandor Clegane napisał: Czy to jest jedno gotowe ustawienie i potem ewentualnie ręczne tworzenie profili? Krzywe są do znalezienia w sieci. W wersji dla słabszych masz po prostu 2 suwaki od niskich i wysokich tonów. Odpisz, cytując
Sandor Clegane Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Jeszcze mam pytanie odnośnie tej kalibracji dla 2 osobnych subów, ponieważ nie mogę znaleźć jasnej odpowiedzi na necie: 1. Czy dodatek dirac bass control jest dodatkowo płatny czy również jest zawarty w cenie razem z wersją full bandwith? 2. Czy ten DLBC jest konieczny do tego, żeby mi 2 suby osobno skalibrowało czy juz zwykła wersja full bandwith to ogarnia? Odpisz, cytując
Recommended Posts