essewissa Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Zastanawiam się nad wymianą mojego Onkyo 7100 na coś lepszego i zastanawiam się nad kupnem Arcama AVR5. Przed zakupem powstrzymują mnie opinie o awaryjności tych amplitunerów. A to nie reagują na pilota, a to coś nie tak z hdmi, a to jakieś problemy z softem. Na olx wiszą cztery AVR5, w tym dwa na gwarancji. Sporo tego jak na markę niszową. Onkyo 7100 nie ma ani jednego. Jakie są Wasze doświadczenia, jest coś na rzeczy, czy się nie bać i kupować? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Pamiętaj, że taki AVR5 nie ma standardowo Diraca wiec to może być dodatkowy koszt po Twojej stronie. Odpisz, cytując
essewissa Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Wie 4 minuty temu, PanKlor napisał: Pamiętaj, że taki AVR5 nie ma standardowo Diraca wiec to może być dodatkowy koszt po Twojej stronie. Wiem. Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Mam tv spięty 2 kablami hdmi z ampli bo nie chce mi się resetować tv (ustawienia obrazu na każde wejście - nie chce mie siem) , inaczej z pc nie łapie dźwięku czy obrazu , pilot nie działa jak się go przełączy by sterował czymś innym , jest tajemnym przycisk amp który naprawia sytuację. A tak 3ci rok działa elegancko. Polecam 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Arcam perfekcyjny nie jest, ale to jak każdy inny sprzęt Ogółem sprawdzają się fajnie, ale czasem trzeba coś poprawić Niemniej, jak raz wszystko zrobisz, to już nic złego stać się nie powinno AVR5 mamy też w bdb cenie w outlecie w razie czego Odpisz, cytując
Recommended Posts