Przemkoch Napisano wczoraj o 08:25 Napisano wczoraj o 08:25 Witajcie, jak w temacie chcę zmienić swoje silvery 500 na sonusy home będzie to grało na razie z K3 czy ktoś miał takie połączenie ? Lub do znawców marki SF możecie mi coś więcej opowiedzieć o tych kolumnach i czy warto zrobić taką podmiankę ? Chciałbym więcej muzykalności bass taki sam lub nawet lepszy ? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 09:56 Napisano wczoraj o 09:56 (edytowany) 10 minut temu, Przemkoch napisał: Ktoś cokolwiek ? Daj innym czas. Chciał byś odpowiedź już w czasie godziny. Dziś niedziela, przeważnie mniej w taki dzień wchodzi się na forum. Do tego odpowiedz powinien dać ci ktoś kto ma te kolumny Sonusa, lub chociaż długo ich słuchał, a nie jest to często goszczący model na odsłuchach. Zobacz może w klubach, na tym lub sąsiednim forum. Powinien być klub Sonus Faber i tam najszybciej otrzymasz odpowiedź. Edytowano wczoraj o 10:01 przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano wczoraj o 10:09 Autor Napisano wczoraj o 10:09 12 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Daj innym czas. Chciał byś odpowiedź już w czasie godziny. Dziś niedziela, przeważnie mniej w taki dzień wchodzi się na forum. Do tego odpowiedz powinien dać ci ktoś kto ma te kolumny Sonusa, lub chociaż długo ich słuchał, a nie jest to często goszczący model na odsłuchach Ok dzieki juz zamieściłem kilka postów, widzę że trudno jest coś o nich znaleść ale nie dziwi mnie to mają już trochę swoich latek, przy okazji może coś wiesz o Pmc fb 1 też mam do nich dostęp za nie wielkie pieniądze to już w sumie dwa modele z vintage które mnie interesują Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 10:41 Napisano wczoraj o 10:41 29 minut temu, Przemkoch napisał: Ok dzieki juz zamieściłem kilka postów, widzę że trudno jest coś o nich znaleść ale nie dziwi mnie to mają już trochę swoich latek, przy okazji może coś wiesz o Pmc fb 1 też mam do nich dostęp za nie wielkie pieniądze to już w sumie dwa modele z vintage które mnie interesują Nie miałem z PMC też do czynienia. Prędzej @Piotr Sonido coś o PMC może napisać, choć czy akurat o tym modelu to nie wiem. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 20 godzin temu Autor Napisano 20 godzin temu 10 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Nie miałem z PMC też do czynienia. Prędzej @Piotr Sonido coś o PMC może napisać, choć czy akurat o tym modelu to nie wiem. 10 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Daj innym czas. Chciał byś odpowiedź już w czasie godziny. Dziś niedziela, przeważnie mniej w taki dzień wchodzi się na forum. Do tego odpowiedz powinien dać ci ktoś kto ma te kolumny Sonusa, lub chociaż długo ich słuchał, a nie jest to często goszczący model na odsłuchach Hmm 10 godzin i nic czekam dalej jak by co heh Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Przemkoch napisał: Hmm 10 godzin i nic czekam dalej jak by co heh Zobacz przy weekendzie ani salony ani Piotr nie piszą wcale. Cierpliwości, ewentualnie na drugim forum spróbuj. https://www.audiostereo.pl/forum/216-tematy/ Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu Spoczko, poczekam . Kolumny już kupiłem jutro będę już coś grał z nimi 🫠👌😅 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 25 minut temu, Przemkoch napisał: Spoczko, poczekam . Kolumny już kupiłem jutro będę już coś grał z nimi 🫠👌😅 Napisz do klubu z Sonus Faberem tu na forum, ktoś się trafi. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu 18 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Już tam pisałem, puki co cisza. Zastanawia mnie czemu tak ciężko mało znane kolumny czy jak ? Wiem że mają trochę latek ale ponoć były wychwytywane swego czasu gdzieś tam na forach coś po znajdywałem Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Przemkoch napisał: Hmm 10 godzin i nic czekam dalej jak by co heh Bo był ładny dzien. Nic dziwnego. Przeybywanie w ładny dzien na forach uważam za niedrowe. 10 godzin temu, Przemkoch napisał: Spoczko, poczekam . Kolumny już kupiłem jutro będę już coś grał z nimi 🫠👌😅 A czyli po temacie. Gran Piano nie znam. Wyglądają jak Chamaleon i ten model przed nimi. ale czy gra tak samo? Pmc fb 1 słyszałem kiedyś. No ale już po temacie więc czekamy. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Dnia 20.07.2025 o 10:25, Przemkoch napisał: Witajcie, jak w temacie chcę zmienić swoje silvery 500 na sonusy home będzie to grało na razie z K3 czy ktoś miał takie połączenie ? Lub do znawców marki SF możecie mi coś więcej opowiedzieć o tych kolumnach i czy warto zrobić taką podmiankę ? Chciałbym więcej muzykalności bass taki sam lub nawet lepszy ? Więcej muzykalności będzie na pewno, czy bas lepszy - na pewno inny, nie tak szybki, cieplejszy. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Q21 napisał: Więcej muzykalności będzie na pewno, czy bas lepszy - na pewno inny, nie tak szybki, cieplejszy. i jest grają bardzo naturalnie niestety w połączeniu z Roksan porażką basu bardo mało jak by w ogóle dołu nie było. Średnica też słaba 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Bo był ładny dzien. Nic dziwnego. Przeybywanie w ładny dzien na forach uważam za niedrowe. A czyli po temacie. Gran Piano nie znam. Wyglądają jak Chamaleon i ten model przed nimi. ale czy gra tak samo? Pmc fb 1 słyszałem kiedyś. No ale już po temacie więc czekamy. 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Bo był ładny dzien. Nic dziwnego. Przeybywanie w ładny dzien na forach uważam za niedrowe. A czyli po temacie. Gran Piano nie znam. Wyglądają jak Chamaleon i ten model przed nimi. ale czy gra tak samo? Pmc fb 1 słyszałem kiedyś. No ale już po temacie więc czekamy. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu Pobaw się z ich ustawieniem jeszcze Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 18 minut temu Autor Napisano 18 minut temu Jak na wiek nie odstają, zabawa już trwa. Tylko nie wiem czemu azur nie puszcza mi 24 bit jak mam taką przepustowość. Jedynie alac 16 bit ? Z iPhone’a Odpisz, cytując
Recommended Posts