Mprezi Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Assassin napisał: Mam takie połączenie, a wrażenia są w skrócie świetne. Polecam. Czy łączysz poprzez usb? Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu (edytowany) Dnia 16.10.2025 o 18:48, Tomasz Kluczynski napisał: @jaknb gdybyś chciał kupić uDACa to wiesz jak najtaniej? Pisałem już o tym, ale może ktoś nie czytał. W polskich salonach chcą 4999zł. Można go kupić tanio od producenta, tylko tak się narobiło, że bez opłat i cła wysyłają tylko do kraju gdzie nie mają dystrybutora. Do takich krajów zaliczają się Niemcy, Austria, Irlandia, reszty nie sprawdzałem. Jest na stronie lista gdzie są dystrybutorzy. Dlatego trzeba go zamawiać na adres w którymś z tych krajów, a do tego potrzebna nam rodzina lub jakaś zaufana osoba. Wtedy płacimy 994dolary-25 euro przy rejestracji, to wychodzi 969dolarów co w przeliczeniu wyjdzie około 3600zł. Tu link do strony. https://www.laiv.audio/harmony-udac Chyba to nie działa. Doliczyło mi podatek. Jestem na stronie https://www.laiv.audio/checkout Po wybraniu adresu niemieckiego doliczyło mi podatek $188.86 Załączam screen z ekranu. Coś robię źle? EDIT: Niemcy zostały dodane do strefy podatkowej. Edytowano 11 godzin temu przez młodymeloman Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu (edytowany) Wychodzi z podatkiem: 4377 zł - 25 euro Edytowano 11 godzin temu przez młodymeloman Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ja teraz jak wrzuciłem go do koszyka i zmieniłem kraj z Polski na Niemcy i wpisałem kod pod jakim mieszkałem czyli 47799 Krefeld to dalej mam 994 dolary. Robię tak tylko przykładowo bez zniżki. Może wpisałeś adres, ale kraju nie zmieniłeś. Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Ja teraz jak wrzuciłem go do koszyka i zmieniłem kraj z Polski na Niemcy i wpisałem kod pod jakim mieszkałem czyli 47799 Krefeld to dalej mam 994 dolary. Robię tak tylko przykładowo bez zniżki. Może wpisałeś adres, ale kraju nie zmieniłeś. Jak przejdziesz do checkout to zostanie doliczony podatek. W załączniku przesyłam screen gdzie na stronie produktu jest informacja o podatku z DE. Pomimo tego jest znacznie taniej niż od polskiego dystrybutora. Dzięki. Edytowano 10 godzin temu przez młodymeloman 1 Odpisz, cytując
Assassin Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 5 godzin temu, Mprezi napisał: Czy łączysz poprzez usb? Tak. 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 44 minuty temu, Assassin napisał: Tak. Super. Jeżeli to gra tak dobrze jak piszą to planuje ten sam zakup. Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Mprezi napisał: Super. Jeżeli to gra tak dobrze jak piszą to planuje ten sam zakup. laiv uDac ponoć lepiej działa na usb niż na i2s bo jest gorsze niż i2s które jest w większym modelu Edytowano 8 godzin temu przez młodymeloman 1 Odpisz, cytując
Assassin Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, Mprezi napisał: Super. Jeżeli to gra tak dobrze jak piszą to planuje ten sam zakup. Nie pożałujesz. 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dokupić jeszcze taki izolator galwaniczny pomiędzy Wiima i uDACa i będze jeszcze lepiej. https://jdslabs.com/product/synapse/ Odpisz, cytując
Recommended Posts