il Dottore Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, Sandor Clegane napisał: Osobiście wolałbym oglądać na 65 calach z dobrym dźwiękiem niż na 83 calach korzystając z głośników wbudowanych w tv czy tam projektor, ale co kto lubi. Ja tylko do jakości stereo przywiązuję wagę. KD traktuję trochę po macoszemu. Mam najtańsze minigłośniczki i podstawowy amplituner z funkcjami, które mocno odstają od współczesności. Ale filmy oglądam na tym z dużą przyjemnością nawet na małym telewizorze. Tylko sub odstaje jakością, gdyż jest przyzwoity i bardzo nowoczesny. No, ale kupiłem go do stereo. W KD on tylko sobie chałturzy. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 godziny temu, il Dottore napisał: Kupiłem dom nad morzem. I tak zostałem goły i wesoły, gdyż bezlitosny sprzedawca zdarł ze mnie ostatnią koszulę. No ale jakże fantastyczny pomysł. Aby oglądac najnowsze produkcję Kinowe z dzwiekiem HD, Ekranem 120-150 cali. I widokiem na morze 22 godziny temu, Sandor Clegane napisał: Osobiście wolałbym oglądać na 65 calach z dobrym dźwiękiem niż na 83 calach korzystając z głośników wbudowanych w tv czy tam projektor, ale co kto lubi. ja tak samo. 19 godzin temu, il Dottore napisał: KD traktuję trochę po macoszemu. Ranisz mnie lodowym strzałem (Frozen, Disneya) Odpisz, cytując
Recommended Posts