Waldi. Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jak w temacie a link poniżej. https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-dali-ikon-2-CID99-ID16ZUs3.html Interesują mnie ogólnie walory tych głośników abstrahując od reszty poruszanych tu składowych. Głównie jestem zainteresowany jak nalepiej szczegółowo odwzorowaniem pasma od średniego w górę . Za bas odpowie chwilowo HK TS7. Napędzi je obecnie Pioneer VSX 417 lub VSX827. Takimi dysponuję. Odpowiednio 90W , 130W na kanał. Przeglądając to forum jako świeżak doszedłem do wniosku, że jeżeli głośnik przeniesie dźwięk sam w sobie tak jak powinien to reszta ewolucji może to tylko poprawić. Obecnie Interesują mnie tylko monitory. Inne propozycje miłe widziane w opcji ~3000pln w używce. Odpisz, cytując
Waldi. Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Muzyka to wszystko poza bluesem i hiphop. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ale w temacie masz lepsze Dali Mentor, a link jest do sporo gorszych Dali Ikon. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 2 godziny temu, Waldi. napisał: Jak w temacie a link poniżej. https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-dali-ikon-2-CID99-ID16ZUs3.html Interesują mnie ogólnie walory tych głośników abstrahując od reszty poruszanych tu składowych. Głównie jestem zainteresowany jak nalepiej szczegółowo odwzorowaniem pasma od średniego w górę . Za bas odpowie chwilowo HK TS7. Napędzi je obecnie Pioneer VSX 417 lub VSX827. Takimi dysponuję. Odpowiednio 90W , 130W na kanał. Przeglądając to forum jako świeżak doszedłem do wniosku, że jeżeli głośnik przeniesie dźwięk sam w sobie tak jak powinien to reszta ewolucji może to tylko poprawić. Obecnie Interesują mnie tylko monitory. Inne propozycje miłe widziane w opcji ~3000pln w używce. Cześć NIe chcę Cię jakoś mocno wyhamować z Twoim zamysłem, ale elektronika którą dysponujesz nie nadaje się do głośników Mentor ani Ikon... Sugerowałbym Ci głośniki podstawkowe (nowe do 3 tys para) z używanych, ostrożniej (tutaj ceny nie podam-ale przy 3 tysiącach za starsze głośniki, to zazwyczaj średnia i wyższa półka) Czy dysponujesz teraz jakimś głośnikami? Odpisz, cytując
Recommended Posts