T Z6 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Wlasnie zrezygnowalem z windowsa i zainstalowalem na laptopie Linux Mint.Czemu akurat ten?Ciezko mi bylo wybrac odpowiedni system wiec pomyslalem ze na poczatek ten powinien byc najlepszy.Zawsze mozna to zmienic.Podobno systemy Linuxa sa lepsze do muzyki od windowsa.Zainstalowalem apke Tidal.Wszystko smiga.Nie ma tu opcji przesylania strumieniowego.Ale aplikacja widzi moje wzmacniacze podpięte przez usb.Jedmak gdy ustawie w komputerze max glosnodc to są duze przestery.Trzeba sciszyc zeby gralo to dobrze.Czy robie cos nie tak?I pytanie czy Linux naprawde jest do muzyki lepszy od windowsa? Odpisz, cytując
fp74 Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu (edytowany) 2 godziny temu, T Z6 napisał: Wlasnie zrezygnowalem z windowsa i zainstalowalem na laptopie Linux Mint.Czemu akurat ten?Ciezko mi bylo wybrac odpowiedni system wiec pomyslalem ze na poczatek ten powinien byc najlepszy.Zawsze mozna to zmienic.Podobno systemy Linuxa sa lepsze do muzyki od windowsa.Zainstalowalem apke Tidal.Wszystko smiga.Nie ma tu opcji przesylania strumieniowego.Ale aplikacja widzi moje wzmacniacze podpięte przez usb.Jedmak gdy ustawie w komputerze max glosnodc to są duze przestery.Trzeba sciszyc zeby gralo to dobrze.Czy robie cos nie tak?I pytanie czy Linux naprawde jest do muzyki lepszy od windowsa? Mogę tylko Ci powiedzieć, że serwer Roon Nucleus działa w oparciu o Linux - więc chyba jest co najmniej dobry. Tyle ode mnie. Edytowano 33 minuty temu przez fp74 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 7 minut temu Autor Napisano 7 minut temu Roona nie uzywałem.Uzywalem Audirvany ale tu widze nie da sie zainstalowac.Korzystam z Tidala i nie slysze różnicy od tego co bylo w windowsie. Odpisz, cytując
Recommended Posts