Jkkk Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Witam jakie ciekawe głośniki można dopasować do wspomnianego nad m10 v2. Myślałem o dali oberon 7 - czy to będzie grało? - laik Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Wybrać musisz oczywiście sam ale na moje ucho do tego NADa warto szukać paczek grających w stylu Harbeth. Gęsta, ciepła średnica, ogólnie dużo nasycenia i swobody. Żadnego konturowego grania. Swoboda, nasycenie, miękkość - tego bym szukał. Poproś salony audio niech wyślą na testy ze trzy różne propozycje głośników i będziesz wiedział w którą stronę chcesz iść. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, Jkkk napisał: Witam jakie ciekawe głośniki można dopasować do wspomnianego nad m10 v2. Myślałem o dali oberon 7 - czy to będzie grało? - laik Cześć Możesz śmiało postawić lepsze kolumny do tego wzmacniacza. Ta "kostka" ma bardzo duży potencjał i wysoką moc. Charakter serii Master ma w sumie wiele samakowitych cech. Kolumny rzędu Elac Vela 407.2 to jedna z tych propozycji. Zerknij w link https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podlogowe/elac-vela-fs407-2-czarny-polysk.html Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Moim zdaniem zasługuje na nieco lepsze kolumny niż Oberon 7. Tak zapytam tylko z ciekawości czy Twoj egzemplarz tez wydaje dziwne dźwięki przy zmianie utworu? ELAc serii Solano czy Vela to fajne kolumny do niego. Amphion serii Argon, Monitor audio Gold starszej serii, Fyne F z liniami SP, KEFy z serii R, Spendory, Harbeth czy ATC Zalezy w która stronę chcesz iść. Odpisz, cytując
Jkkk Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Jak wspomniałem jestem laikiem w tych sprawach. Chce kupić sobie sprzęt- znajomy wynalazł to na jakiejś promocji i powiedział że do domu to mi wystarczy. Wchodziły w grę dali opticon 6 tylko był biały kolor co nie pasuje mojej kobietce a ma dużo do powiedzenia 😁. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Zapraszam na wycenę Opticonów w razie czego W jakim budżecie ogółem poszukujesz nowych kolumn? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Jkkk napisał: Wspomniane przez nas Vela 407.2 jest w bialym lakierze a nie w folii białej Odpisz, cytując
Jkkk Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Q21 napisał: Zapraszam na wycenę Opticonów w razie czego W jakim budżecie ogółem poszukujesz nowych kolumn? Sądzę że max 4000 1 minutę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Tak tak tylko właśnie nie mogą być białe Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jkkk napisał: Sądzę że max 4000 To inne kolory są jak najbardziej. Z tym, że aktualnie to jest 13 tys za parę... Odpisz, cytując
Recommended Posts