rajdek Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu @tomek4446 pytaj będzie Cię naprowadzał Odpisz, cytując
pairtick Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu 21 minut temu, tomek4446 napisał: Przez 20 lat tak mówiłem I w tym jest różnica między graniem z subem i bez. Z subem ten kawałek robi się ciekawy Tu masz od początku do wejścia Claptona na wokalu - szału nie ma, bo i z czego. A tu masz możliwości mojego sprzętu - bez DSP i subwoofera. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu 6 minut temu, pairtick napisał: A tu masz możliwości mojego sprzętu - bez DSP i subwoofera. Pokaż wykres REW z SPL i pogłosem. Jestem ciekaw, czy Twój pokój podziela Twoją miłość do Tannoyów. 13 minut temu, tomek4446 napisał: Co do czatu to zdaje się na Ciebie. Ale rozumiem, że konto premium na forum wykupione? Odpisz, cytując
rajdek Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 3 godziny temu, tomek4446 napisał: " Three O'clock blues " - B.B. King z Claptonem U mnie wygląda taksuba nie mam. Odpisz, cytując
Recommended Posts