marcinmarcin Napisano Poniedziałek o 19:15 Napisano Poniedziałek o 19:15 (edytowany) A nie przeszkadza Ci regulowanie źródłem? Jak mocno ściszone to zmula dźwięk (idealnie do cichego słuchania ) jak głośno to przy okazji dodatkowo wyostrza... przyznam że nie zniósłbym chyba tylu dodatkowych "degradatorów" dźwięku... Edytowano Poniedziałek o 19:16 przez marcinmarcin Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Poniedziałek o 19:21 Napisano Poniedziałek o 19:21 3 minuty temu, marcinmarcin napisał: przyznam że nie zniósłbym chyba tylu dodatkowych "degradatorów" dźwięku... Nie odczuwam tego zupełnie. Reguluje głośność przez DAC-a i tyle. Dla mnie jest super 1 Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Pare słów o relu S 510. Ustawiony na razie "na oko" tzn. ustawilem go w najlepszej pozycji pozyczonego Rela t9x. Nie ma sensu jeszcze nic mierzyc, skoro ma za malo godzin na pelna ocene. Ale... Wiem już teraz, ze to byl bardzo dobry ruch przed ktorym bronilem sie kilka lat powtarzajac utarte formulki ze to niekoszerne ze nie wypada do stereo i innych glupot. S 510-tka gra zdecydowanie lepiej niz t9x. Sprawia wrazenie ze jest szybsza choc t9x tez nie odstaje jakos bardzo. Ta lepszosc wynika chyba ze wszystkiego po troche. Dzwiek jest pelniejszy, bardziej dobitny, bardziej punktowy. Nie ma zadnego przeciagania i odstawania od kolumn. Nie slychac wogole zeby sub byl w systemie. Slysze ze wplywa to tez w jakis sposob na srednice. Nie chce tu rozkrecac kolejnych przepychanek o to, ale tak to slysze. Wiecie ze bawie sie umikiem i rewem ale i tak na koncu SLUCHAM. Za tydzien dwa porzadkuje kable za szafka, i bedzie sie mierzyc suba w roznych plaszczyznach tj. x, y, z aby w pierwszej kolejnosci zasypac cos dziure 32-45hz. Tym razem ustawiłem suba w fazie i zobaczymy co wyjdzie w rewie. Wirtualnie jestem w pokoju 35-40m2 gdzie graja choc dwa suby z moimi Nordami 😂😂😂. Chcialoby sie... Odpisz, cytując
Recommended Posts