Mprezi Napisano Czwartek o 23:03 Napisano Czwartek o 23:03 Witam Zaczynam wątek związany z nadchodzącym Nowym DAC/AMP Fiio K13 R2R. Kto pierwszy mial okazję go przesłuchać i porównać do K11 R2R. Moze być fajnym rozwiązaniem do systemu Audio i dość tanim 300€ jak DAC i z balansem na wyjściach. Czekam na pierwsze opinie. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano wczoraj o 10:33 Napisano wczoraj o 10:33 Zacznę od tego kto używał k11 r2r? 1 Odpisz, cytując
ralfpolo89 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, Maciej H napisał: Zacznę od tego kto używał k11 r2r? Np. ja 1 Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Powiedz o nim coś więcej 😉 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu K11 r2r mamy i znamy doskonale natomiast na K13 r2r w dalszym ciągu czekamy i z fiio nie jest to takie oczywiste kiedy może się pojawić. Jeśli oczekujesz barwnego grania z dobrze zaznaczonym dołem to k11 r2r w swoim przedziale cenowym jest dobrym wyborem. Nie jest to przetwornik, który dzieli włos na czworo ale nie można także powiedzieć, że jest to DAC, który gubi detale. 1 Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu A wiecie czy jest duża różnica między zwykłym k11 a k11 r2r? Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 20 godzin temu Autor Napisano 20 godzin temu 5 godzin temu, Maciej H napisał: Zacznę od tego kto używał k11 r2r? Używam obecnie K11 R2R Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 18 godzin temu, Saimons69 napisał: A wiecie czy jest duża różnica między zwykłym k11 a k11 r2r? Zasadnicza. K11 jest delta-sigma zaś K11 R2R jest R2R. Z innych różnic, to K11 R2R jest ok. 30€ droższy. Ale i tak byłby moim wyborem z tej dwójki. Tanich przetworników D/A jest bowiem opór, ale tanich R2R - raczej nie uświadczysz. To już nawet mój Cayin RU-6 był droższy od tego FiiO. Mam nadzieję że pomogłem. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, il Dottore napisał: tanich R2R - raczej nie uświadczysz. Audio-GD miało kiedyś w ofercie niedrogie modele R2R, ale jednak były wycenione wyżej od tych Fiio - trochę ponad 1 tys. zł. To było kilka lat temu, nie wiem, jak teraz. Edytowano 2 godziny temu przez Rafał S Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Rafał S napisał: Audio-GD miało kiedyś w ofercie niedrogie modele R2R, ale jednak były wycenione wyżej od tych Fiio - trochę ponad 1 tys. zł. To było kilka lat temu, nie wiem, jak teraz. Nieeeeeeeeeeeeee... teraz mój DAC to ich najtańszy R2R ale to już w okolicach 1000€. Odpisz, cytując
Recommended Posts