il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 2.12.2025 o 09:53, d00 napisał: Ja tam się najbardziej jaram gdy testuję kolumny. DAC to kwestia może 5% brzmienia. Zależy od kolumn. Dnia 3.12.2025 o 07:48, tmnich napisał: Reasumując, podtrzymuje swoja tezę, ze zmiana w systemie audio "tylko" streamera lub DAC spowoduje odczuwalna zmianę w jakości słuchanej muzyki. Jeszcze jaką! Wszystko ma znaczenie. Nawet kable. Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 3.12.2025 o 09:02, Mar_Wal napisał: Dziad FedEx nie dojechał wczoraj, dziś jeszcze też nie było... Taka ciekawostka / update dla zainteresowanych. To info od FedEx dotyczyło przekazania paczki z terminalu Cargo na lotnisku do ostatecznego dostawcy (mnie dodali jak DW tylko) i faktycznie Pocztex dostał we wtorek paczkę. Wczoraj wieczorem dostałem info i tracking od Pocztexu Jedzie i jutro chyba powinno dojechać do mnie (mam nadzieję). Tak, że cierpliwości jak ktoś zamawiał od Hifigo. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 3.12.2025 o 08:02, Mar_Wal napisał: Dziad FedEx nie dojechał wczoraj, dziś jeszcze też nie było... Już grudzień. Łatwo nie będzie. Ja mam pół pokoju zawalone kartonami z klamotami kuchennymi kupionymi w ramach Black Friday na nową chałupę. I czekam z wysłaniem tego majdanu do PL do stycznia. Teraz, w tym gorącym przedświątecznym okresie lepiej sobie sprawy kurierskie darować. 1 Odpisz, cytując
Robert eN Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) może nowy wątek na temat "warmera" bo ten tyczy fioo? sorry fiio a to zupełnie inne klocki. później trudno szukać... a chętnie bym się też dowiedział, w jakim trybie pracują lampy. bo jeżeli jako bufor to raczej nie ocieplają. Edytowano 1 godzinę temu przez Robert eN Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Jest, dotarł cały i zdrów! Równiutkie 2 tyg. od zakupu. Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Jakościowo zewnętrznie pryma sort Łapie temperaturkę, podłączamy i gramy. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts