il Dottore Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dnia 2.12.2025 o 09:53, d00 napisał: Ja tam się najbardziej jaram gdy testuję kolumny. DAC to kwestia może 5% brzmienia. Zależy od kolumn. Dnia 3.12.2025 o 07:48, tmnich napisał: Reasumując, podtrzymuje swoja tezę, ze zmiana w systemie audio "tylko" streamera lub DAC spowoduje odczuwalna zmianę w jakości słuchanej muzyki. Jeszcze jaką! Wszystko ma znaczenie. Nawet kable. Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dnia 3.12.2025 o 09:02, Mar_Wal napisał: Dziad FedEx nie dojechał wczoraj, dziś jeszcze też nie było... Taka ciekawostka / update dla zainteresowanych. To info od FedEx dotyczyło przekazania paczki z terminalu Cargo na lotnisku do ostatecznego dostawcy (mnie dodali jak DW tylko) i faktycznie Pocztex dostał we wtorek paczkę. Wczoraj wieczorem dostałem info i tracking od Pocztexu Jedzie i jutro chyba powinno dojechać do mnie (mam nadzieję). Tak, że cierpliwości jak ktoś zamawiał od Hifigo. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dnia 3.12.2025 o 08:02, Mar_Wal napisał: Dziad FedEx nie dojechał wczoraj, dziś jeszcze też nie było... Już grudzień. Łatwo nie będzie. Ja mam pół pokoju zawalone kartonami z klamotami kuchennymi kupionymi w ramach Black Friday na nową chałupę. I czekam z wysłaniem tego majdanu do PL do stycznia. Teraz, w tym gorącym przedświątecznym okresie lepiej sobie sprawy kurierskie darować. 1 Odpisz, cytując
Robert eN Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) może nowy wątek na temat "warmera" bo ten tyczy fioo? sorry fiio a to zupełnie inne klocki. później trudno szukać... a chętnie bym się też dowiedział, w jakim trybie pracują lampy. bo jeżeli jako bufor to raczej nie ocieplają. Edytowano 5 godzin temu przez Robert eN Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jest, dotarł cały i zdrów! Równiutkie 2 tyg. od zakupu. Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Jakościowo zewnętrznie pryma sort Łapie temperaturkę, podłączamy i gramy. 2 1 Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ciekawy jestem jak się sprawdzi na tle Eversolo Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, Mar_Wal napisał: ...i gramy Pierwsze wrażenia. Jest inaczej Wyraźnie inaczej, zaryzukuje stwierdzenie, że lepiej, czytaj na moje ucho bardziej przyjemny dźwięk. Bardziej miękko ale z większą ilością szczegółów. Niskie bardziej zwarte, ogólny porządek jakiś taki. Takie spostrzeżenie - pokrętło głośności musi iść bardziej w prawo żeby uzyskać poziom z samego eversolo. Dodam, że połączone mam ze streamerem coaxem Wireworld Chroma 10. Pytanko. Narazie gram w trybie OS. Czy można w locie przełączyć na NOS? Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Niech sobie pogra zobaczymy jak (czy) się będzie zmieniał Edytowano 2 godziny temu przez Mar_Wal Uzupelnienie relacji o foto Odpisz, cytując
tmnich Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Mar_Wal napisał: że połączone mam ze streamerem coaxem Wireworld Chroma 10. Spróbuj po USB, ustaw na eversolo volume passthrough. 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Mar_Wal napisał: Czy można w locie przełączyć na NOS? Trzeba. W teście poniżej klient mówi, że jak przełączy w tryb NOS to po prostu nie jest w stanie przestać słuchać. 1 godzinę temu, Mar_Wal napisał: zaryzukuje stwierdzenie, że lepiej Tu facet mówi, że ten Warmer gra jak 70x droższa Rockna. Oj, killera Chińczyki zbudowali. W tej cenie będzie ciężko o konkurencję. Myślę że z dobrym DDC to ma szansę naprawdę zagrać. Fajnie wokale klient podsumował: SPOOKY REALISTIC. I dobry tekst na koniec: "kup Warmera, podziękujesz mi później". Edytowano 1 godzinę temu przez il Dottore 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Ciekawe jak będzie brzmiał jego następca za jakiś rok lub szybciej. Anielskie wokale czy może kosmiczne? 1 Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Ciekawe jak będzie brzmiał jego następca za jakiś rok lub szybciej. Anielskie wokale czy może kosmiczne? 😂 Ja patrzę i podziwiam z jaka łatwością branża przekonuje do wymian sprzętów gdzie często jak i chyba w tym przypadku jest to dreptanie w miejscu 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu Trudno wymagać cudów od urządzenia za 350 dolarów. W każdym razie zamówiłem i pobawię się w Święta albo po Nowym Roku. Odpisz, cytując
Recommended Posts