mateolo2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Mar_Wal napisał: 👍 Taki właśnie jest plan z czas jakiś mały Bardzo mnie to pozytywnie zaskoczyło, że warmer dla Ciebie gra lepiej od dmp-a6 gen 2 To dużo mówi o fiio 1 Odpisz, cytując
tmnich Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, mateolo2 napisał: gra lepiej od dmp-a6 gen 2 Nic odkrywczego, chyba każdy transport (tani) + DAC(Fiio, Topping, Smsl) zagra muzykalnej niż A6 gen 2. 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 godziny temu, tmnich napisał: Nic odkrywczego, chyba każdy transport (tani) + DAC(Fiio, Topping, Smsl) zagra muzykalnej niż A6 gen 2. No nie powiedziałbym. Ja miałem dużo daców, ostatni to był Audiolab m dac plus. Miałem potem dmp a6 i grał on na poziomie dacow z polki cenowej 1500-2000 wiec już nie używałem zewnętrznego DAC’a. Wiem ze gen 2 gra jeszcze lepiej. Dlatego zakładam że warmer może konkurować z dacami bliżej 4 tysięcy niż 1 Edytowano 1 godzinę temu przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts