MeCe Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Drodzy forumowicze, proszę o radę. Weszłam w posiadanie sprzętów po tacie i zupełnie nie wiem gdzie szukać fanów takich rzeczy aby móc je sprzedać. Czy ktoś mógłby pomóc? Wrzucam zdjęcie jednego z wieeelu sprzętów. Pozdrawiam Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Myślę, że jak wrzucisz zdjęcia wszystkich to @elektron6 coś pewnie podpowie. Odpisz, cytując
MeCe Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 15 godzin temu, KrólKiczu napisał: Myślę, że jak wrzucisz zdjęcia wszystkich to @elektron6 coś pewnie podpowie. 1 Odpisz, cytując
elektron6 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Trochę sprzętu tutaj mamy:) jak to z Sony… są fanatycy tej marki jak i przeciwnicy. Dużo zależy od stanu technicznego i wizualnego. Cześć segmentów jest specyficzna np magnetofony dat. Modele z średniej półki zatem jest szansa iż ktoś to kupi choć w obecnych czasach sprzedać coś używanego audio po normalnych cenach to prawdziwy wyczyn. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 godzin temu, MeCe napisał: Drodzy forumowicze, proszę o radę. Weszłam w posiadanie sprzętów po tacie i zupełnie nie wiem gdzie szukać fanów takich rzeczy aby móc je sprzedać. Czy ktoś mógłby pomóc? Wrzucam zdjęcie jednego z wieeelu sprzętów. Pozdrawiam Cześć Spróbuj w następujących miejscach: Giełda hifi.pl Forum Audio i Audiostereo , zakładka ogłoszenia OLX, Allegro, Allegro lokalnie. Opisz, marke i model, wrzuć foto każdego modelu i zobacz jakie będzie zainteresowanie. Odpisz, cytując
Recommended Posts