mkk Napisano 27 września Napisano 27 września Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i udało się wygospodarować kanciapę na pseudo gabinet . W związku z tym trzeba jakoś to nagłośnic Z tym że wymagania są specyficzne . Pokoik 12 m , będę tam pracował przy komputerze. Nie chcę nagłaśniać całego pokoju , tylko miejsce przy biurku . Ekstremalnie mało miejsca , brak ethernetu ( tylko wi fi ) . Nie chcę stawiać miliona nawet małych chińskich pudełek , tylko monitorki . W związku z tym czy ktoś słyszał o małych , aktywnych kolumienkach , obowiązkowo z wifi , które można skonfigurować jako end point dla roona ? Nie muszą nawalać basem and przestawiać ścian . Budżet 1.5 - 2 tys , jak najbardziej dopuszczam używki . Odpisz, cytując
Q21 Napisano 29 września Napisano 29 września Hej Endpoint dla Roona to punkt konieczny? Bardzo mało opcji będzie spełniało tę kwestię, podobnie sytuacja ma sie z Wi-Fi. Odpisz, cytując
mkk Napisano 29 września Autor Napisano 29 września Jakby to miało być proste , to bym nie pisał na forum Jak na razie patrże mocno na LSX , szkoda że LT nie działają jako end point ( chyba że działają nieoficjalnie ? ) Odpisz, cytując
Q21 Napisano 29 września Napisano 29 września Nie testowaliśmy, ale też nie widzę, by ktoś zgłaszał, że działa. LSX II bez LT to świetna opcja na Twoje oczekiwania, poza budżetem Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 września Napisano 30 września Dnia 27.09.2025 o 22:25, mkk napisał: Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i udało się wygospodarować kanciapę na pseudo gabinet . W związku z tym trzeba jakoś to nagłośnic Z tym że wymagania są specyficzne . Pokoik 12 m , będę tam pracował przy komputerze. Nie chcę nagłaśniać całego pokoju , tylko miejsce przy biurku . Ekstremalnie mało miejsca , brak ethernetu ( tylko wi fi ) . Nie chcę stawiać miliona nawet małych chińskich pudełek , tylko monitorki . W związku z tym czy ktoś słyszał o małych , aktywnych kolumienkach , obowiązkowo z wifi , które można skonfigurować jako end point dla roona ? Nie muszą nawalać basem and przestawiać ścian . Budżet 1.5 - 2 tys , jak najbardziej dopuszczam używki . Hej Wrzucamy Ci dwa linki do najbardziej rozpoznawalnych aktywnych monitorów 1) Elac Connex https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-aktywne/elac-connex-dcb61.html 2) AudioPro A28 https://www.tophifi.pl/multiroom/audio-pro/audio-pro-a28.html Dwa, odmienne style, różna prezentacja, dodatkowo w Audiopro funkcje sieciowe które mogą się przydać. Zerknij, zapraszamy na odsłuchy:) Odpisz, cytując
Recommended Posts