Macy1 Napisano Wtorek o 16:05 Napisano Wtorek o 16:05 Cześć, czy kolumny KEF R7 sprawdzą się ze wzmacniaczem DENON PMA 1700 w pom ok 50 m, pytam bo mam obrony 7 i wolałbym trochę więcej szczegółowości w muzyce/ Odpisz, cytując
Q21 Napisano Środa o 08:35 Napisano Środa o 08:35 Cześć Ogółem się sprawdzą, ale góra może okazać się nieco spokojniejsza niż obecnie. Reszta, tj. detal, kontrola całego pasma, średnica, scena, będą sporo lepsze W jakiej cenie masz okazję kupić R7ki? Bo zgaduję, że mowa o używanych Odpisz, cytując
Macy1 Napisano Środa o 10:14 Autor Napisano Środa o 10:14 Cześć, nowe za okolo 9500, ale nie meta. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Środa o 15:38 Napisano Środa o 15:38 Jak za parę, to fajna cena Warto posłuchać przed zakupem jeśli masz opcję. Oberony 7 to popularna opcja, więc powinny być w salonie, gdzie są KEFy Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dużo lepsze kolumny ale. Czy Do Denona? Chcesz wiecej szczegołów w muzyce. To nie wiem czy ten kierunek. Wiem że cena na nie w Planecie czy Nautilus 2 jest obecnie okazjonalna ale przemyśl czy to jest to czego szukasz. Masz spore pomieszczenie Odpisz, cytując
Macy1 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Cześć, właśnie jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniej konfiguracji, czyli co chodzi o to ,że wzmacniacz jest za słaby czy kolumny za małe do tego pomieszczenia. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Macy1 napisał: Cześć, właśnie jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniej konfiguracji, czyli co chodzi o to ,że wzmacniacz jest za słaby czy kolumny za małe do tego pomieszczenia. No zależy o co ci chodzi dokładnie z tą szczegółowością? Bo jeśli chcesz jej bardzo dużo to w przypadku R7, możesz czuć niedosyt. Wtedy trzeba by kierować się w innym kierunku, coś w stylu B&W czy Audiovector. Najważniejsza rzecz to odsłuch by to sprawdzić. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) @Macy1 Przeskocz na opticona lub rubicona dostaniesz to czego szukasz z utrzymaniem podobnej sygnatury. Edytowano 4 godziny temu przez S!N! Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, S!N! napisał: @Macy1 Przeskocz na opticona dostaniesz to czego szukasz z utrzymaniem podobnej sygnatury, To już lepiej na serię Rubicon lub Rubicore, choć Opticon też będzie lekką poprawą, ale w tym metrażu najlepiej model 8. Odpisz, cytując
Macy1 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Dzięki za podpowiedzi spróbuję pojechać gdzieś na odsłuch i dalej zobaczę o co chodzi. Jak coś się zadzieję to się odezwę. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts