Piotr Sonido Napisano 30 października Napisano 30 października To nie sa chyba oryginalne tylko tez robione ręcznie. Tak mi się wydaje Sygnują je swoim logo. Odpisz, cytując
Raballach Napisano Sobota o 17:07 Autor Napisano Sobota o 17:07 Zrobiłem w wolnej chwili skrzynki na głośniki. Nie są jakieś piękne, ale powinny spełnić swoją funkcję. Głośniki wchodzą do nich idealnie. Kosztowały mnie całe 40 zł i 3 godziny roboty... 1 Odpisz, cytując
Raballach Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Powoli kończę salon i będę to wszystko spinał. Powiedzcie mi proszę, bo trochę się waham, czy brać SVS PB2000 czy SVS SB3000? Ktoś wypożycza takie sprzęty, żeby posłuchać u siebie jak to gra? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jak ma to zagrać jakies stereo to sb3000. Jak glownie kino to Klipscha RP1200SW albo najlepiej dwa. Bedzie taniej a tez ma rozmach. Odpisz, cytując
Raballach Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, PanKlor napisał: Jak ma to zagrać jakies stereo to sb3000. Jak glownie kino to Klipscha RP1200SW albo najlepiej dwa. Bedzie taniej a tez ma rozmach. Raczej głównie kino, żona puszcza od czasu do czasu jakąś muzykę, ale więcej filmów oglądamy. Myślałem o dokupieniu drugiego suba gdzieś za rok, wtedy miały być np 2 x SB-3000, ale cena tych Klipsch na tyle przystępna, że mógłbym od razu brać dwie sztuki... Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Pamietaj, ze RZ50 nie ma niezależnych wyjsc subwoofera. RZ30 i RZ70 mają. Można sobie bez tego poradzić ale w nieregularnym pomieszczeniu gdzie nie masz dowolność ustawienia subow wymaga to nieco wiekszej wiedzy. Odpisz, cytując
Raballach Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, PanKlor napisał: Pamietaj, ze RZ50 nie ma niezależnych wyjsc subwoofera. RZ30 i RZ70 mają. Można sobie bez tego poradzić ale w nieregularnym pomieszczeniu gdzie nie masz dowolność ustawienia subow wymaga to nieco wiekszej wiedzy. Mam kupiony RZ30, właśnie z tego powodu, że chciałem w przyszłości stawiać drugi sub. Odpisz, cytując
Recommended Posts