oxygen225 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam szanownych forumowiczów. Jak w temacie czy ktoś z Was miał okazję posłuchać takiego połączenia? Na forach można wyczytać, że do Auror bardzo pasuje Unison Research simply italy. A jak z wyżej wymienionym Synthesis Roma? O co chodzi? Aktualnie gram z Heco Aurora 700, końcówki mocy thule spirit pa150b i przedwzmacniacza thule spirit pr150b oraz odtwarzacza thule spirit cd150b . Mam jeszcze tagę harmony hta 800, z której też często gęsto korzystam, ale tylko z przedwzmacniacza lampowego i następnie końcówki mocy thule. W sumie wszystkie konfiguracje mi odpowiadają, nie wiem czy nie najbardziej właśnie preamp lampowy z tagi+końcówka thule. Niemniej jak to w świecie audio, wiecznie kusi aby pójść dalej-coś zmienić. Trafił się niedaleko właśnie Synthesis roma. I oczywiście korci, żeby spróbować takiego połączenia. Tylko jak to może zagrać? Może ktoś z Was słuchał takiego zestawienia? Odpisz, cytując
Recommended Posts