oxygen225 Napisano Sobota o 19:10 Napisano Sobota o 19:10 Witam szanownych forumowiczów. Jak w temacie czy ktoś z Was miał okazję posłuchać takiego połączenia? Na forach można wyczytać, że do Auror bardzo pasuje Unison Research simply italy. A jak z wyżej wymienionym Synthesis Roma? O co chodzi? Aktualnie gram z Heco Aurora 700, końcówki mocy thule spirit pa150b i przedwzmacniacza thule spirit pr150b oraz odtwarzacza thule spirit cd150b . Mam jeszcze tagę harmony hta 800, z której też często gęsto korzystam, ale tylko z przedwzmacniacza lampowego i następnie końcówki mocy thule. W sumie wszystkie konfiguracje mi odpowiadają, nie wiem czy nie najbardziej właśnie preamp lampowy z tagi+końcówka thule. Niemniej jak to w świecie audio, wiecznie kusi aby pójść dalej-coś zmienić. Trafił się niedaleko właśnie Synthesis roma. I oczywiście korci, żeby spróbować takiego połączenia. Tylko jak to może zagrać? Może ktoś z Was słuchał takiego zestawienia? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Mam Rome ale z innymi kolumnami.Kiedys uzywałem Auror 700 i bylo to dla mnie zbyt ciemne brzmienie.Wysokie tony byly jak spod przyslowiowego koca.Moim zdaniem do lampy potrzeba czegos co podkresli wysokie i srednie tony.Ale to moje zdanie.Komuś moze sie podobac bardzo przyciemniony dzwięk.U mnie Roma gra z Monitor Audio Silver 500 i jest to połączenie dla mnie idealne.Pewnie można jeszcze lepiej ale za dużo wiecej złociszy...😉 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Hej Moim zdaniem Roma do Auror to spory overkill. Planujesz też wymianę kolumn we względnie niedalekiej przyszłości? Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Odsłuchaj. Może być bardzo fajnie. Edytowano 1 godzinę temu przez Chmarski Odpisz, cytując
Recommended Posts