voytekvoytek Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Które z tych kolumn podłączyć jako główne do mojego arcam avr5 ? Pewnie dodam jeszcze do tego jakąś końcówkę mocy, ale teraz chcę rozwiązać ten dylemat. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Podłącz trzy modele, porównaj i zdecyduj, które zestaw Ci lepiej pasuje, Odpisz, cytując
Q21 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Masz już te kolumny wszystkie, czy szukasz czegoś nowego? Ogółem rozstrzygałbym między Jasperami, a KEFami R11. Pierwsze mają bardziej wypełnione, przyciemnione brzmienie z bardzo fajną barwą. KEFy są po tej samej stronie, ale bliżej neutralnego stylu grania. Suchszy bas, za to mocniej prezentowany detal. Odpisz, cytując
voytekvoytek Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu niestety wszystkie te kolumny są w innych miastach. wiem, że niełatwo jest odpowiedzieć na tak zadane pytanie, ale miałem nadzieję, że może jakoś uda się je porównać. czasem po prostu niektóre z nich są o klasę lepsze, lub gorsze. w tym momencie skłaniam się ku pylonom , ale jeszcze decyzji nie podjąłem. Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Pylony Jaspery i Arcamy to popularne połączenie w naszym salonie. Dla wielu klientów jest to ostateczny zestaw audio. Powoli kończy się nasza urodzinowa promocja, ale myślę że jeszcze byśmy parę Jasperów zmieścili w wyjątkowo dobrej cenie Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Ostatnio na OLX można było kupić nowe Jaspery 25mk2 w okolicach 13 tys zł za parę. Było parę takich ogłoszeń. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, voytekvoytek napisał: czasem po prostu niektóre z nich są o klasę lepsze, lub gorsze. To jest akurat nieistotne. Przykładowo jak Ci podejdzie model o „klasę gorszy” co to wtedy? Bez odsłuchu to można sobie gdybać, większość tutaj przerabiała taką drogę i do tego dochodzi jeszcze Twoje pomieszczenie. Odpisz, cytując
Recommended Posts