moto92m Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam, co sądzicie o muzyce generowanej przez sztuczną inteligencje ? Znalazłem ostatnio na yt takie utwory i są dosyć ciekawie zrealizowane. Najlepsze są na http://www.youtube.com/@djai-z5x . Takie na dobry humor. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wczoraj podawali w wiadomościach,że sieci marketów Carrefour, chcą przejść na ścieżki muzyczne generowane przez AI żeby zaoszczędzić (z pewnością te koszty strasznie ich gniotą)😁. No i pewnie z algorytmów AI coś wygeneruje, żeby plumkało przy zakupach,czy to będzie ciekawe dla melomanów to inna sprawa. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tak to chciwość wchodzi na nowy poziom, tępienia artystów. Tak zwany muzak nigdy mi się nie podobał, ale muzycy go tworzący przynajmniej raz na nim zarabiali. A teraz już nie zarobią. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, moto92m napisał: Witam, co sądzicie o muzyce generowanej przez sztuczną inteligencje ? Może AI jakiś fajny film by wygenerowała? Bo ostatnio bryndza okrutna i przyłapałem się na tym, że od jakiegoś czasu oglądam tylko seriale.. Odpisz, cytując
Recommended Posts