Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, co sądzicie o muzyce generowanej przez sztuczną inteligencje ? Znalazłem ostatnio na yt takie utwory i są dosyć ciekawie zrealizowane. Najlepsze są na http://www.youtube.com/@djai-z5x . Takie na dobry humor.

Napisano

Wczoraj podawali w wiadomościach,że sieci marketów Carrefour, chcą przejść na ścieżki muzyczne generowane przez AI żeby zaoszczędzić (z pewnością te koszty strasznie ich gniotą)😁. No i pewnie z algorytmów AI coś wygeneruje, żeby plumkało przy zakupach,czy to będzie ciekawe dla melomanów to inna sprawa.

Napisano
3 godziny temu, moto92m napisał:

Witam, co sądzicie o muzyce generowanej przez sztuczną inteligencje ?

Może AI jakiś fajny film by wygenerowała? Bo ostatnio bryndza okrutna i przyłapałem się na tym, że od jakiegoś czasu oglądam tylko seriale.. 

Napisano

AI jest tylko narzędziem które będąc wygodną wymówką, pozwoli hurtem wywalać ludzi z pracy, ku chwale chciwości i maksymalizacji zysku właścicieli.

Osobiście ulewa mi się, kiedy trafiam na sztucznie wygenerowane filmy, zdjęcia czy muzykę. Dla mnie szalenie nienaturalnie brzmią jednostajne głosy lektorów, z tą nieznośnie mentorską manierą.