moto92m Napisano Niedziela o 05:58 Napisano Niedziela o 05:58 Witam, co sądzicie o muzyce generowanej przez sztuczną inteligencje ? Znalazłem ostatnio na yt takie utwory i są dosyć ciekawie zrealizowane. Najlepsze są na http://www.youtube.com/@djai-z5x . Takie na dobry humor. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Niedziela o 07:20 Napisano Niedziela o 07:20 Wczoraj podawali w wiadomościach,że sieci marketów Carrefour, chcą przejść na ścieżki muzyczne generowane przez AI żeby zaoszczędzić (z pewnością te koszty strasznie ich gniotą)😁. No i pewnie z algorytmów AI coś wygeneruje, żeby plumkało przy zakupach,czy to będzie ciekawe dla melomanów to inna sprawa. Odpisz, cytując
michaudio Napisano Niedziela o 07:57 Napisano Niedziela o 07:57 Tak to chciwość wchodzi na nowy poziom, tępienia artystów. Tak zwany muzak nigdy mi się nie podobał, ale muzycy go tworzący przynajmniej raz na nim zarabiali. A teraz już nie zarobią. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Niedziela o 09:04 Napisano Niedziela o 09:04 3 godziny temu, moto92m napisał: Witam, co sądzicie o muzyce generowanej przez sztuczną inteligencje ? Może AI jakiś fajny film by wygenerowała? Bo ostatnio bryndza okrutna i przyłapałem się na tym, że od jakiegoś czasu oglądam tylko seriale.. 2 Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano Wtorek o 11:10 Napisano Wtorek o 11:10 Dnia 26.10.2025 o 06:58, moto92m napisał: Witam, co sądzicie o muzyce generowanej przez sztuczną inteligencje ? Niepotrzebne marnowanie energii. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 11:46 Napisano Wtorek o 11:46 (edytowany) Moim zdaniem szczytny cel AI to pomoc, a nie zastępowanie człowieka. Będzie już za późno, gdy się "przebudzimy". Ale kto by się tym teraz przejmował... Edytowano Wtorek o 11:47 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
michaudio Napisano Wtorek o 12:21 Napisano Wtorek o 12:21 AI jest tylko narzędziem które będąc wygodną wymówką, pozwoli hurtem wywalać ludzi z pracy, ku chwale chciwości i maksymalizacji zysku właścicieli. Osobiście ulewa mi się, kiedy trafiam na sztucznie wygenerowane filmy, zdjęcia czy muzykę. Dla mnie szalenie nienaturalnie brzmią jednostajne głosy lektorów, z tą nieznośnie mentorską manierą. Odpisz, cytując
Recommended Posts