rajdek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Zawitał do mnie chiński jednorożec nazywając się wdzięcznie Muzykalny. Podmieniony pre z NT-505-X. Bas zyskał na wypełnieniu i sprężystości. Średnica stała się bardziej nasycona, perkusja stoi bliżej, bębny i talerze brzmią bardzo realistycznie, gitary mniej krzykliwe, wokale bardziej organiczne. Góra pasma jest łagodniejsza, mniej błyszczy, detal bardziej miękki, mniej wyeksponowany. Ogólnie brzmienie bardziej wyluzowane, bez utraty szybkości i dynamiki. Jednym słowem MUZYKALNIE. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, rajdek napisał: nazywając się wdzięcznie Muzykalny. To ta firma spokrewniona z Denafripsem, która produkuje daki korzystając z tych samych fabryk i częściowo projektów, tak? Pamiętam, że ze 2-3 lata temu kusił mnie Musician Pegasus, ale odpuściłem, bo nie udało mi się załatwić wypożyczenia od dystrybutora. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu @Rafał S z tego co czytałem to część inżynierów Denafrips którzy nie zgadzali się z filozofią firmy stworzyli własną markę Musician. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Pilot cały z metalu, ciężki, można szczękę połamać. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Rafał S napisał: To ta firma spokrewniona z Denafripsem, która produkuje daki korzystając z tych samych fabryk i częściowo projektów, tak? To ta firma, co nie ma swojej strony internetowej, tak? W XXIw. daje to nadzieję na ciekawe granie. Żeby tak mieć wywalone na marketing, to trzeba być mocno pewnym swojego produktu. Odpisz, cytując
Recommended Posts