AudioTube Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie jestem pewien, czy Radek ma taki cel/20Hz. Gdyby udało się wypełnić dodatkowym źródłem/sub ten szerokopasmowy dip, to Radek doświadczy ogromnego skoki poprawy brzmienia. Ja już wykupuję bilet na odsłuchy. Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, AudioTube napisał: Ja już wykupuję bilet na odsłuchy. Dobrze, że do mnie się nie zapowiadasz. Jeszcze by się okazało, że to co mi sprawia tyle radości ta jakieś padło straszliwe Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Mamy inną percepcję dźwięku, brzmienia. Nie ma mowy, by obu nam się to samo podobało. Jesteś autentyczny, nie masz problemu z ego. Wtedy i ja poczuję się jak w domu😊 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, AudioTube napisał: Nie ma mowy, by obu nam się to samo podobało. Całodniowy odsłuch dzisiejszy mam dzięki Tobie Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano przed chwilą Autor Napisano przed chwilą 2 godziny temu, AudioTube napisał: Nie jestem pewien, czy Radek ma taki cel/20Hz. Gdyby udało się wypełnić dodatkowym źródłem/sub ten szerokopasmowy dip, to Radek doświadczy ogromnego skoki poprawy brzmienia. Ja już wykupuję bilet na odsłuchy. Tak tu masz rację własnie oto chodzi i w tym przypadku możliwe ze suboower odpowiedni by to uczynił.Co myslicie na temat JLaudio D-110 ,mały ale zakres odciecia od 27hz? Odpisz, cytując
Recommended Posts